tiistai 12. tammikuuta 2010

Uusi blogi

Päätin vihdoin siirtää hamsterilauman blogin blogspotiin, koska tänne on paljon helpompi kirjoittaa, kuin websiin. (: Ja onhan tämä blogi siirtynyt jo monta kertaa, ja on ollut jo vuodatuksessa ja wordpressissäkin. Mutta toivottavasti tämä tällä kertaa pysyisi kauemmin täällä. Nyt osaan ulkoasuakin muuttaa paremmin.

Kaikille jotka eivät ole blogiamme ennen lukenut, tai ei ole vieraillut kotisivuillamme, tai ei tunne mua, niin tiedoksi. Olen melkein 14-vuotias jyrsijäharrastaja Kempeleestä. Omistan tällä hetkellä vain yhden syyrialaisen, pk normaali umborous- naaraan, Hennin, joka täyttää tässä kuussa puoli vuotta. ♥ Mutta ensi kuun alussa meille on luultavasti tulossa Marjut Kaakiselta pk suklaa-poju.

Hennille kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää, turkkikin on kasvanut melko paljon. Mutta laahus on silti todella ohut. Mittasin eilen häkit uudestaan, ja Hennin terra onkin mitoiltaan 80x40x40cm, vaikka oon aina luullut, että se on vain 70x40x40cm. Mutta se on hyvä juttu. Tuon tulevan pojun duna on mitoiltaan 80x35x50cm.

Maaliskuussa oon tulossa Hennin kanssa OSJH:n näyttelyyn, ja luultavasti tuleva vauvelikin pääsee mukaan. (-:


Henni viime näyttelyssä(c. Viivi)

4 kommenttia:

 1. ihana blogi :)
  varmasti luen jatkossakin ;)

  VastaaPoista
 2. Tätä blogia täytyykin alkaa seurailla! Henni on kyllä herttaisen näköinen marsu, tuollainen palleroinen tekisi itsellekin mieli joskus ottaa marsujen ohelle. :)

  VastaaPoista
 3. Onhan se. (-; ne on kyllä kivoja lemmikkejä, vaikka eivät olekaan niin seurallisia, kuin marsut.

  VastaaPoista