tiistai 2. helmikuuta 2010

Alvari kotona

Sunnuntai- iltana kävin hakemassa Alvarin raahesta. Eilenkin oli jo tosi reipas poika, vaikka vähän vielä maisteli kättä, mutta eipä sitäkään enää ilmene. Todella suloinen poju on, punnitsin sen sunnuntaina (itseasiassa se punnittiin jo kasvattajallakin, mutta unohdin paljonko se painoi) ja se painaa noin 68g, henni taas 216g.Totesin, että hennin pitäisi laihtua, sillä on hirveästi ylimääräistä massaa, eikä se ole mitään lihasta, vaan pelkkää läskiä. Maaliskuussa olisi seuraava näyttely, ja olisi hyvä, jos saisin sen laihtumaan siihen mennessä. (--: Varsinkin, kun viime näyttelyssä pärjäsi niin hyvin, että olisi kiva menestyä ensi kerrallakin, kun on ulkomuotoluokatkin. Alvari on vielä niin pieni, että ilmoitan sen vain lemmikkiluokkaan, mutta Hennin taidan ilmoittaa molempiin. :)

Tein eilen noille erikseen siemenseokset, koska toinen on poikanen, jonka pitää kasvaa vielä paljon, ja toinen taas on läski, jonka pitäisi laihtua. Joten ruokien sisällöt meni suunnilleen näin:Henni

Harry hamster 1dl
Supa hamster 1/2dl
Rodo hamstermix 1/2dl
Prestige hamster nature 2dl
Flamingo (tms) 2dl
Kauraa 2dl
Kissannappuloita 1/2dl
Kuivattua banaania 1/3dl

Alvar

Harry hamster 1dl
Supa hamster 1/2dl
Rodo hamstermix 1/2dl
Prestige hamster nature 2,5dl
Flamingo (tms) 2,5dl
Kauraa 1/3dl
Kissannappuloita 1,5dl
Kuivattua banaania 1/3dlJa vielä kuvia alvarista, sillä on melko hyvä nauha, vaikka se onkin paikoittain ehkä vähän liian leveä. (--:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti