perjantai 9. huhtikuuta 2010

Matokuuri

Henni on jo kuukauden kärsinyt ripulista, joka on välillä mennyt ohi, mutta tullut aina takaisin. Vein sen siksi alkuviikosta eläinlääkärille. Eläinlääkäri ei osannut sanoa varmasti, mikä sillä on, joten antoi varulta mato- ja ripulilääkkeen. Lisäksi kehui, kuinka helppo Henniä on käsitellä, ja sai se kehuja nimestäänkin. :) Piristi, kun sai kuulla kehuja lemmikistään.


Matokuuri loppui eilen, ja ihan hyvin se Henni suostui lääkkeen syömään. Ripuli meni jo onneksi ohi, mutta vielä 2vk ajan annan sille ripulilääkettä, jotta se ei tulisi takaisin. Ripulilääkkeestä Henni tykkää, ja innolla mussuttaa sen kaksi kertaa päivässä. Huolenaiheena tällä hetkellä on Hennin paino, se on laihtunut hurjasti ripulin takia. Pahimmillaan se painoi 225g, mutta sain sen laihtumaan 180g, ja sen jälkeen en enää laihduttanut sitä. Mutta ripulin takia se painaa tällä hetkellä vain 155g. :( No, toivottavasti paino nousee, kunhan se pääsee taas syömään normaalisti tuoreruokaa.

Löysin netistä ilmoituksen, että Oulussa olisi myytävänä mitoiltaan 100x40x40cm terra vain 30e. Lisäksi kaupan päälle saa kuljetusboxin. Otin heti yhteyttä myyjään, ja tänään kävin hakemassa sen. Kuljetusboxin lisäksi sainkin ilmaiseksi ruokaa ja puisen putken.2 kommenttia:

  1. voi hennii, toivottavasti ripuli menee ohitte pian :') tervetuloa kokon uuteen blogiin http://citykoira.blogspot.com (;

    VastaaPoista
  2. Kävinkin jo vierailemassa tuolla :) hieno blogi.

    VastaaPoista