perjantai 14. toukokuuta 2010

Ada ulkoilee

Ada pääsi eilen ensimmäistä kertaa ulos. Aluksi se vaikutti melko järkyttyneeltä, kun joutui yhtäkkiä tutusta & turvallisesta häkistä pihalle, jossa on paljon uusia hajuja. Onneksi se alkujärkytyksestä toivuttuaan alkoi mutustamaan ruohoa, ja tutkimaan ulkoaitaustaan. Omistajan harmiksi huomasin, että Adahan mahtuu sieltä pois, onneksi ehdin hätiin, kun se oli saanut vasta päänsä ulkopuolelle.

Tänään Ada pääsi taas ulos, mutta tälläkertaa omassa häkissään. Se muutti myös tänään leikkimökkiin, jossa se saakin asua koko kesän, ainakin, jopa talvenkin, mutta silloin sille pitäisi hankkia kaverin. ;) Teddylupasta / Jellonalupasta oon haaveillut.


Huomenna taas näyttelyyn hamstereiden kanssa. Pitäisi tuonne Nivalaankin ilmoittautua, kunhan ehdin / jaksan. ;) Huomenna on viimeinen ilmopäivä. Alvar meneekin huomenna jo avoimeen luokkaan, ja kohta se on jo puolivuotias. :o Aika menee liian nopeaa. Hennikin täyttää pian 1v, toivottavasti se elää vielä pitkän ja onnellisen elämän ennen kuin siitä aika jättää, ikävä kyllä tulee, sillä Henni on (vaikka itse sanonkin) kaikista näkemistäni hamstereista lempein ja ystävällisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti