tiistai 1. kesäkuuta 2010

PPKJY:n näyttely NivalassaOlin viime viikonloppuna näyttelyssä. En jaksa laittaa arvosteluja tähän, mutta jos haluat, että laitan niin pyydä. Hamsterit saivat molemmat H:n. Adan arvostelun unohdin Nivalaan (myytävät tavarat jäivät sinne myös, mutta saan varmaan elokuussa takaisin, kun on seuraava OSJH:n näyttely), mutta muistan pisteet, se sai 91p. Olin todella yllättynyt Adan pisteistä, sillä luulin sen saavan alle 90p, koska se ei ole vielä kunnolla tottunut käsittelyyn.Muuta erikoisempaa meille ei olekaan tapahtunut. Siivosin vihdoin hamsterien terrat kokonaan, ja sisustinkin täysin uusiksi. Kuva Hennin terraariosta.


Vaihdoin hamstereiden ruoan rasvaisempaan, jotta ne alkaisivat lihoa. Molemmat ovat laihoja, varsinkin Alvar, joka on kyllä muutenkin pienikokoinen, ei pelkästään laiha. Loppuun satunnaisia kuvia parilta viime päivältä.
7 kommenttia:

 1. Hyvä Ada! :)

  Mulla ei muuten näy tämä ulkoasu kunnolla Mozillalla ja Chromella (käytössä Vista, 1280 x 768), tää heittää tuon keskipalkin liian sivulle :< Print screeniä otin myös: http://i46.tinypic.com/149qumu.jpg

  VastaaPoista
 2. Ai O___O kiitoksia tiedosta, yritän korjata tuon. :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin käytän Chromea, mutta näkyy ihan oikein. Käytössä XP 1650x1050.

  VastaaPoista
 4. Vanha vai uusi? Vaihdoin tuon ulkoasun, niin näkyyhän se? :) Hyvä, että toimii!

  VastaaPoista
 5. Vanha toimi ja uusi myös! Ihana ulkoasu :)

  VastaaPoista