keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

"Sukupuolenvaihdos"

Ohoh, onpa tää kirjoittelu jäänyt vähän vähemmälle. ;) Eipä oikeastaan ole ollut mitään erikoisempaa kerrottavaakan. No kuitenkin... Olin viime viikonloppuna Adan kanssa jyrsijäleirillä Oulun Sanginjoella.


Oli todella kivaa ja Aapo pärjäsi hyvin leikkimielisessä näyttelyssä, estekisoissa ei niinkään. ;) Lauantaina Adan kasvattaja katsoi Adaa ja sanoi mulle, että täähän on uros! En tietenkään halunnut uskoa sitä, mutta kysyttyäni muilta kani-ihmisiltä jouduin toteamaan, että Ada onkin uros. :/ Kaverini ehdotti, että vaihdan sen nimeksi Aapo, ja Aapohan siitä tuli. :) Toivottavasti Aapo ei ala vanhempana merkkailemaan, muuten joudun leikkauttamaan sen, mutta sitten voisin hankkia sille tytön kaveriksi. Leijonaluppa olisi kiva, tai teddyluppa.


Hennille ei kuulu kovin hyvää, se on huonossa kunnossa, turkki on kuiva eikä palaudu. Lisäksi sillä on ripuli, vaikka olen antanut ravintölisää. O__O Henni vaikuttaa täysin eri hamsterilta, se vain nukkuu ja on ihme jos se edes välillä käy syömässä. Otin yhteyttä Henniä hoitaneeseen eläinlääkäriin, mutta se on heinäkuun alkuun asti kesälomalla. :/ Pitäisi varmaan soittaa päivystykseen, sillä en haluaisi odottaa niin kauaa ja haluaisin selvittää mikä Henniä vaivaa. Ei sen vielä pitäisi lähteä, se ei ole vielä edes vuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti