lauantai 22. tammikuuta 2011

I don't wanna lose you, I don't even wanna say goodbye

Tänään jouduttiin taas käymään eläinlääkärillä, tällä kertaa Hennin takia. Siivosin tänään Hennin terraarion ja Henni oli sillä aikaa boxissa. Otin Hennin käteen boxista, kun olin viemässä sitä takaisin häkkiin ja huomasin, että sen maha on ihan veressä. Etsin heti päivystävän eläinlääkärin numeron ja lähdettiin eläinlääkärille.
Hennillä todettiin suolistotulehdus, mistä johtuen siltä vuoti verta aika runsaasti. En itse uskonut, että Hennillä olisi mitään toivoa parantua, mutta sain Hennille antibiootit ja sille annettiin myös jokin ruiske. Toivottavasti se nyt tulee kuntoon ):
--------------------------


Nelli pääsi tänään ensimmäistä kertaa ulos ja Aapokin tuli mukaan, kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta tässä   ne kaikkein onnistuneimmat ulkoilukuvat + pari muutakin kuvaa. Nelli tykkäsi olla ulkona ja juoksi koko ajan jonnekin, Aapo ei ole ikinä pitänyt erityisesti ulkoilemisesta, mutta eipä sekään kovin kauaa paikallaan pysynyt - tosin kylmyyskin saattoi vaikuttaa asiaan. ;)

---------------------------------

Viime viikonloppuna Aapo & Nelli pääsivät tekemään lähempää tuttavuutta kylppärissä. Aluksi Aapo vähän murisi Nellille, alisti ja näykkikin pari kertaa, mutta lopulta ne tulivat toimeen loistavasti, makoilivat vierekkäin ja Aapo nuoli Nelliä. ♥ Tässäpä sitten kuvia siitäkin.


Lisää kuvia Nellistä&Aaposta löytyy täältä: littledream.kuvat.fi ja Aapon&Nellin kotisivut jellona.webs.com 

2 kommenttia: