perjantai 25. helmikuuta 2011

Kuulumisia ja näyttelytuloksiaHei pitkästä aikaa!
Viime viikonloppuna olin siskoni, Alvarin ja kanien kanssa näyttelyssä. Nellille näyttely oli ihan ensimmäinen, emmekä siksi mitään erityisempää menestystä odottaneetkaan. Pisteitä sille kertyi 92,5, yllättävän hyvin siis.

Nelli ei kovin tainnut pitää näyttelyssä olemisesta, sillä karkasi monta kertaa näyttelypaikalla sylistä ja assistentin laatikostakin se hyppäsi pois. Tuomarin pöydälläkään se ei malttanut pysyä paikallaan, mutta kyllä se lopulta saatiin arvosteltua.

Alvar ei mitenkään erityisen hyvin pärjännyt, se sai EH + kunniamaininnan. Aapo taas menestyi oikein hyvin, pisteitä sillä oli 94,5 ja lisäksi se oli PPK4! Erittäin tyytyväinen olen pikkujänööni♥

Ja Hennistä on iloisia uutisia! Sillä taisi ilmeisesti olla "vain" paise, eikä kasvain, koska nyt se vaikuttaa olevan täysin kunnossa. Pari päivää sitten sillä oli antibioottikuurin takia ripuli, mutta nyt ei enää sitäkään. Tämä on ihan mahtavaa, koska silloin pari viikkoa sitten olin jo valmis lopettamaan sen, mutta nyt se saakin vielä jatkaa elämäänsä! :)

Kanit saivat viime viikonloppuna uuden häkinkin, jonka noudin näyttelystä. Kyseessä on 125x80 koiran metallihäkki. Erittäin hyvin se on kaneilla toiminut, mutta häkin ovea olen joutunut pitämään yöt ja päivät auki, koska pelkään että Nelli yrittäisi karata häkistä, ja jäisi kiinni, sillä häkissä on alareunassa hieman isommat aukot, kuin muualla. Sitten kun Nellikin on hieman isompi, niin voin pitää häkkiä yöt kiinni.
Yllättävän nätisti kanit ovat käyttäytyneet, vaikka ovatkin melkein viikon olleet 24/7 vapaana. Ainoastaan yksi lakana on rei'itetty ja omistajan yöunia häiritty.

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja kätevän näköinen toi häkki! :--) Mistä hommasit ja paljonko oli hintaa?

    VastaaPoista
  2. Rija ~ Kätevähän se kyllä onkin. :) Ostin sen käytettynä 50e, mutta alunperin se taitaa olla ostettu Oulun Puuilosta, missä se maksaa muistaakseni n. 70-100e. Ei kovin kallis.

    VastaaPoista
  3. Rosebud Lion ~ Aapo kiittää♥

    VastaaPoista