maanantai 14. maaliskuuta 2011

Never say never...

Hei taas kaikki! Olin itse viime viikon Espanjassa ja eläimet olivat isäni hoidettavina. Ihan hyvää kaikille kuuluu tällä hetkellä. Henni kuulemma oli vaikuttanut aika "hiljaiselta" viime viikolla, mutta eilen se kyllä touhusi ihan normaalisti terrassaan.
Aapo lihoi isän hoidettavana aika reilusti, ja Nelli myös. Mutta Nellillehän se onkin vain hyvä juttu! :)
Hamstereiden painoja ei muista, mutta voisin kanien painot taas kertoa.

Aapo  -  2,3kg
Nelli  -  1,5kg
Kuten painosta huomaa, Aapo on Jellonaksi aaaivan liian isokokoinen, sillä ne saisivat painaa enintään 1,7kg. Tosin sehän onkin "virallisesti" risteytys, sillä en saanut kasvattajalta papereita, vaikka hän niin lupasi. Nelli oli viikon aikana kasvanut hurjasti ja se näyttää jo melkein aikuiselta.Toin Espanjasta eläimille kaikenlaista. Kaikista ei ole kuvia, eli noiden lisäksi ostin myös mm. Nellille nuorille kaneille tarkoitettua pellettiä yms.

Ostin kaneille mm. tuollaisia kuivattuja yrttejä & kasveja. Alvarille ruokakupin, jonka oikea käyttötarkoitus tosin on saippuakuppi, mutta eipä se haittaa. ;) Maksoi vain euron, joten pakkohan se oli ostaa.
Lisäksi ostin kaneille uuden vessalaatikon ja Nellin näyttelyboxiin juomapullon.


Kaikki tavarat ruokakuppia lukuunottamatta ovat Sur-nimisestä eläinkaupasta. Kyseisessä kaupassa eläimillä oli todella huonot olot, kani asui syyrialaisellekin liian pienessä häkissä. Syyrialaiset asuivat samassa terrassa, urokset ja naaraat sekaisin ja yhdellä naaraalla oli jopa muutaman päivän ikäiset poikaset.
Kaikki hamsterit emoa lukuunottamatta olivat ihan täynnä kasvaimia, niitä oli oikeasti ihan joka puolella hamstereita. Mutta sellaista se on Espanjassa, ja vaikka se onkin surullista, niin en voi siihen vaikuttaa. :/

©Manda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti