sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Tässä kävi nyt sitten näin, hieman liian innokkaasti furminoin Aapoa. Seurauksena on Aapolla täysin karvaton kylki, ja muutama pikku naarmukin.
Onneksi en kesäkuun näyttelyyn olisi muutenkaan ollut tulossa, joten Aapon karvattomuus ei harmita niin paljoa. Kunhan nuo karvat vain kasvaisivat takaisin elokuuhun mennessä. :)
Kanit asustavat nyt tilapäisesti sisällä, kunnes Aapon haavat ovat parantuneet.7 kommenttia:

 1. Meillä olisi tuollainen boksi mutta syrkkikokoa :D Meillä furminoidaan hevosia, mutta että kanejakin! Aina sitä oppii jotain uutta;)

  VastaaPoista
 2. Mira ~ No syrkkikokoinen sen pitäisikin olla ;) Ai ihan myynnissäkö sulla olisi?

  VastaaPoista
 3. Joo mä luin et Alpolle :DD Myynnissä on siitä on tuola Shyn foorumilla kuva, mut mun mielestä se on vähän pieni ehkä syrkillekkin. Siellä on sellanen kuva jossa vertaan sitä L-koon boksii:)

  VastaaPoista
 4. Ohoh, kylläpäs furminaattori toimi vähän turhan tehokkaasti. Meillä on tuo harja kissoille, kaneille sitä koetin, mutta herroista se tuntui epämiellyttävältä :D

  VastaaPoista
 5. Eve ~ No tosiaan :D Mutta jos sitä oikein ja varovasti käyttää niin ei sen pitäisi tuollaista aiheuttaa.

  VastaaPoista
 6. mistä tuollainen häkki on? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi ~ Häkki on ostettu käytettynä, mutta sen alkuperäinen käyttötarkoitus on koiran häkki, niitä löytää netistä + luulisin tuon olevan alunperin Oulun Puuilosta, saatan olla toki väärässäkin. :)

  VastaaPoista