tiistai 24. toukokuuta 2011

Zooplustilaus

Suunnittelen nyt tilaavani taas Zooplussasta jotain eläimille, joten tässäpä jonkinlainen "ostoslista".

Ensimmäiseksi Jr Farmin Arosopuileille ja muille eksoottisille hiirille tarkoitettua ruokaa. Vaikkei se Alvar mikään Arosopuli ole (vaikka sellaista melkoisesti muistuttaakin) niin sille tuo kuitenkin on. Ravintosisältö näyttää mielestäni ihan hyvältä, varsinkin kun sekoitan sen siemenseokseen.
"Keltaista hirssiä, kanariansiemeniä, voikukanjuurta, punaista hirssiä, porkkanaa, punajuurta, vehnähiutaleita, nokkosta, hernehiutaleita, piparminttua, kauranversoa, voikukkaa, salviaa, sitruunamelissaa, kehäkukankukintoja, silkkiäistoukankoteloita, kauraa, heinäsirkkoja, jauhomatoja."


Ja sitten Alvarille toistakin ruokaa. Kyseessä on Jr Farmin Wellness hamsterin siemenseos. Tämänkin sisältö vaikuttaa oikein kivalta.

"Maissi, kasviperäiset sivutuotteet, hedelmät, kasvikset (3% maa-artisokkaa, 2% basilikaa), pähkinät, viljelykasvit, liha ja eläinperäiset sivutuotteet, kala ja kalaperäiset sivutuotteet, öljyt ja rasvat, kana ja kanaperäiset sivutuotteet, hiiva, levä, kasviproteiiniuute, vitamiinit & mineraalit."
Ja sitten kaneille Jr Farmin yrttiseos.Kaneille 30x50cm pajusilta.
Ja vielä viimeisenä, kanien ulkoaitaukseen.

4 kommenttia:

 1. Kerrothan sitten miten JR Farmin ruoka maittoi ja millainen koostumus on tarkemmin? Näyttää ainakin hyvältä, voisi kokeilla jopa! :)

  VastaaPoista
 2. mikä toi naru tos on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä ei ihan pitäis olla mitään narun kuvaa, mut sitä ruokaa ei enää oo Zooplussassa minkä kuva siinä oli tarkoitus olla, niin näköjään se tunki siihen tollasen sit.

   Poista