lauantai 2. heinäkuuta 2011

Matkalla kanien kanssa

Lähdimme viime viikolla maalle muutamaksi viikoksi viettämään kesälomaa. Kanit otin mukaan, mutta Alvarin päätin jättää kotiin. Kanit ovat päässeet herkuttelemaan voikukanlehdillä, käymään rannalla (tosin rannallaolo jäi aika lyhyeksi ihan lähellä olleen saukon takia :D), ja nauttimaan  kesästä.
 Tässä postauksessa on muutamia kuvia mitä olen nyt kaneista ottanut. Kaikki kuvat ovat muokkaamattomia kun täällä käytössäni on vain Paint, mutta saavat kelvata nyt.
Kaneille olen myös ostellut vaikka mitä, kuvia voin laittaa tässä lähipäivinä.

Nelli on aiemmin ollut suoraan sanottuna kauhea, mutta nyt se on alkanut vihdoin rauhoittumaan eikä täällä ollessamme ole merkkaillut yhtään tai edes yrittänyt astua Aapoa. Edistystä. 
Olimme siskon kanssa jo suunnitelleet että jos se ei tuosta rauhoitu niin veisimme sen steriloitavaksi, mutta toivottavasti sille ei nyt olekaan tarvetta.

Jyrsijäleirille en tänä kesänä pääsekään vaikka suunnittelin meneväni sinne kanien kanssa. Mutta ensi kesänä sitten. Kanien kanssa lähden vielä luultavasti loppukesästäkin reissuun, Aapo tosin stressaantuu automatkoista, on se nyt ehkä vähän rennommin matkoilla ollut, mutta silti se ei uskalla edes syödä ja vain istuu boxin nurkassa.

Ensi viikolla meille tulee hoitoon neljä kania (kolme kääpiöluppaa + risteytys) ja mahdollisesti hamsterikin. Niistä laitan kuvia sitten myöhemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti