lauantai 27. elokuuta 2011

Näyttelytuloksia

No niiin, ollaan kotiuduttu näyttelystä ja sain vihdoin kuvatkin laitettua koneelle. Meillä ei menestys ollut kummoinen, Aapo sai 90p mikä oli aika pettymys, koska viime näyttelyssä se sai 94p. Ja Aapo oli kuulemma hieman pullea, eh ei se kyllä ole :D Yhtä ihana pallero se silti on, vaikkei tällä kertaa menestynytkään. <3 Alvar sai hyvä+ ja nallenaama-palkinnon.
Nelli yllätti meidät totaalisesti tällä kerralla, ensimmäisessä näyttelyssään helmikuussa se sai 92p, mutta tällä kertaa se olikin kiltti neiti ja sai 95p + paras avoin naaras + päivän paras naaras + ROP3 (vai olikohan 2, en muista). En olisi kyllä todellakaan uskonut että se saa niiiiin hyvät pisteet!
Molemmat kanit myös tatuoitiin näyttelyssä, Aapo sai korvaansa 2802 syntymäpäivänsä mukaan. Ihme kyllä, Aapo ei juuri yhtään reagoinut siihen kun pihdit painettiin korvan läpi, hieman vain rimpuili.

Oli kyllä kyl mukava päivä ja kiitos mm. Iidalle seurasta! ;)
Tässä vielä loppuun jotain kuvia näyttelystä. Lisää kuvia löytää täältä: http://yadell.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Kani-+ja+jyrsij%E4n%E4yttelyt/Liminka%2C+27.08.2011/ Kuvia saa kopioida omaan käyttöön kunhan ei poista tuota vesileimaa, tai sitten merkitset johonkin kuvien ottajan.

4 kommenttia:

 1. Pahiskin on päässyt kuvaan! :)

  Et sitten muistuttanut minnuu, että halusit Pahista pyöritellä :D (enhän minä lahopää muistanu!)

  VastaaPoista
 2. Eve87: jepjep! :) Ai niiin, unohdin itekkin :D Mut joskus muullon sit.

  VastaaPoista
 3. Hienostihan teillä meni (: Kivoja kuvia !

  VastaaPoista
 4. Love Hurts: No Nellillä ainakin :D Kiitos! :)

  VastaaPoista