lauantai 17. syyskuuta 2011

Arvonnan voittaja

No niin, arvonnan voittaja on selvinnyt ja se onnekas on..... Jenny! :) Onnea, laitoin sinulle sähköpostia.


Ajattelin tässä pitkästä(?) aikaa kertoa vähän meidän poppoon kuulumisia. Aapo ja Nelli eivät toistaiseksi ainakaan asu enää yhdessä koska siskoni halusi ottaa Nellin omaan huoneeseensa ja siellä se nyt asustaa vapaana. Aapon yli vuoden kestänyt karvanlähtö on alkanut hieman vähentyä ja kaninkarvaa ei löydy enää ihan kaikkialta.

Alvarissa alkaa jo vanhuus näkyä, turkki on ohentunut todella paljon ja itse hamsterikin on laihtunut melko huomattavasti. Kuitenkin se on vielä tosi pirteä herra! Aapo on nyt hieman kevyemmällä ruokavaliolla kun on hieman kertynyt ylimääräistä, sen paino on jo tippunut 100g ja vielä on kyllä monta sataa grammaa pudotettavaa. Tällä hetkellä se painaa  2,65 kg. Nelli sen sijaan on lihotuskuurilla ja sille yritän saada lisää massaa, se tosin onnistuu melko huonosti kun Nelli syö niin vähän.
Molemmille kaneille ja hamsterille olen alkanut antamaan päivittäin pellavansiemeniä, saa nähdä millainen vaikutus niillä on karvalle, vai vaikuttaako mitenkään.

Eilen tein kirpparilta ihan mahtavan löydön! Alvarille on jo melko kauan ollut etsinnässä uusi kuljetusboxi ja satuin kirpparilta bongaamaan Ferplastin Aladdinin hintaan 4,50€, mukaanhan se tietenkin lähti. Toiselta kirpparilta löysin myös valkoisen viinipullotelineen Alvarille, ja tarkoitus olisi tuleville(?) rotille se myöhemmin lahjoittaa. Tuo valkoinen on paljon hienomman näköinen kuin ne normaalit puunväriset, en sitä varmaan muuten olisi ostanutkaan mutta se väri oli niin hieno. Toki olisin voinut itse maalata sellaisen mutta säästyinpä siltä vaivalta.Mainostanpa vielä toista blogiani josta löytää tekemiäni riippareita, ja tällä hetkellä otan myös tilauksia vastaan! :)

Yllä olevassa olevat riipparit tulevat kaikki mahdollisesti joskus kaukana tulevaisuudessa olemaan rottieni käytössä. :D

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana kuva tuossa ylhäällä (:
    Kiva, että voittaja löytyi, onnea voittajalle !

    Apua en ole ennen tajunnut, että sinä pidät Yadellea !! =D Tosi hienoja noi riipparit, harmi kun en omista rottaa ;)

    VastaaPoista