perjantai 30. syyskuuta 2011

Näytteilyä taas kerran

Huomenna olisi taas kerran suunta kohti näyttelyä. Mukaan lähtee (yllätysyllätys) kaikki eläimet, Alvarille tämä taitaa olla viimeinen näyttely ennen eläkkeelle jäämistä, koska sillä on selvästi alkanut vanhuus painaa päälle ja turkki on ohentunut todella paljon ja itse hamsterikin on laihtunut. Mitään suuria odotuksia Alvarin suhteen ei siis tosiaankaan ole.
Aapo sen sijaan on tällä hetkellä oikein hyvässä näyttelykunnossa. Toki hieman sille on ylimääräistä kertynyt ja sitä olen yrittänyt laihduttaa (mutta kun Aapo tykkää niin paljon ruoasta) aika huonoin tuloksin.
On se kuitenkin vajaan 100g laihtunut. Ja luojan kiitos, Aapon vuoden jatkunut karvanlähtö on alkanut vihdoin hieman vähentyä ja turkki on todella hyvässä kunnossa ja palautuu hienosti.
Nellillä taas juuri alkoi karvanlähtö, joten siitä varmaan hieman miinusta tulee.Niin ja sain tällaisen tunnustuksen Heidiltä, kiitos kovasti!Tunnustuksen saaneen pitää;

1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

1. No tämähän on tietysti ilmiselvä, rakastan eläimiä ja todella paljon.
2. Rakastan myös katsella ulkomaalaisilta kani- ja hamsterifoorumeilta upeita häkkikuvia.
3. Jospa tähän keksisi jotain eläimiin liittymätöntä. Hmm no olen huono kertomaan asioita itsestäni.
4. Minulla on ollut eläinblogin lisäksi moniamonia eri blogeja valokuvausblogista lifestyleblogiin, mutta mitään niistä en ole jaksanut päivittää ja innostus on aina lopulta lopahtanut. Tätä blogia olen kuitenkin jaksanut kirjoittaa jo todella kauan.
5. Rrrakastan elokuvia, ihan kaikenlaisia elokuvia.
6. Frendit on paras sarja ikinä! Aloin katsomaan sitä hmm päälle vuosi sitten ja rakastuin. Siihen ei ikinä kyllästy vaikka olenkin nähnyt suurimman osan jaksoista varmaan miljoona kertaa.
7. Olen harrastanut valokuvausta jo melkein viisi vuotta. Nykyisen kamerani sain vasta viime jouluna.
8. Mitähän tähän viimeiseen keksisi. Minulla on ollut vuoden aikana hoidossa 11 eläintä (jos oikein laskin).

Kaikki joille antaisin tunnustunksen ovat jo ilmeisesti sen saaneet, joten en anna tätä kenellekään :D Anteeksi.

Näyttelystä tulee postausta lauantaina jos vain ehdin tulla koneelle, jos en niin sitten varmaan sunnuntaina viimeistään. Nyt lähden valmistautumaan näyttelyä varten! :)

3 kommenttia:

  1. Blogissa kilpailu! http://klementiinin.blogspot.com/2011/09/kilpailu.html :)

    VastaaPoista
  2. Jenny: Käynpäs tsekkaamassa :)!

    VastaaPoista
  3. Uusi lemmikkifoorumi kaipaa uusia keskustelijoita joukkoonsa! Tule jakamaan tietosi, taitosi ja kokemuksesi! Lämpimästi tervetuloa :)

    VastaaPoista