keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Näytteilyä

Anteeksi nyt taaas kerran kun on kirjoittelu hieman unohtunut. Viime viikonloppuna oltiin pupsujen kanssa näyttelyssä, Alvari on jo jäänyt eläkkeelle.
Kumpikaan ei mitenkään erityisesti menestynyt, Nelli sai kunniamaininnan ja pisteet olivat 93p. Aapo ei saanut mitään, tosin pisteetkään ei mitenkään mahtavat olleet, 92,5.

Ei kai tässä juuri mitään kerrottavaa ole, eipä mitään ertyisempää ole tapahtunut. Alvarissa jo selvästi alkaa vanhuus näkyä, se nukkuu paljon enemmän ja silmätkin rähmii. Kovin vilkas ja touhukas pikkuinen se silti vielä on, onneksi.


Kyllähän sillä ikääkin jo on, ensi kuussa täyttää 2v! Tähän mennessä se on jo vanhimmaksi elänyt syyrialaiseni (ja myös lemmikkini), Henni kuoli vain 1v 8kk vuoden iässä, Nita 1v 10kk.

Omistajan rottakuume on jo noussut vaarallisen korkeaksi, rottia tosiaan olisi suunnitteilla hankkia Alvariiduksen jälkeen. Haaveissa olisi muutama pieni rexnaaras, väreillä ei juuri ole väliä, mutta buff tai mink olisi unelma.
Viime näyttelyssä pääsin lääppimään Even Pahista, joka tosiaankin pahensi rottakuumettani... sellaisia on kyllä pakko saada. Kivaisa häkkikin on jo löytynyt netistä, toivottavasti niitä on vielä saatavilla kun olen saanut luvan rottiin.

Ai niiin! Ja Nellihän täytti viime perjantaina 1v! Onpas nämä kaikki eläimet jo vanhoja, ihan äskenhän se vielä oli suloinen pieni pupuvauva.
Sisko teki pupuille synttärikakun, jota molemmat söivat oikein innoissaan. Aapon osalta se nyt ei ollut mikään yllätyskään... sille maistuu ihan kaikki.

9 kommenttia:

 1. En tiedä noista syyrialaisista hamstereista mitään, mutta kuinka vanhaksi ne yleensä elää? :)
  Mistä tuo kakku on tehty ;)

  VastaaPoista
 2. Sini: Syyrialaiset elävät yleensä noin 2-2,5 vuotiaiksi :) Ja kakku sisältää pääasiassa leipää, banaania ja omenaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea Nellille ja Alvarille!! :) Hieno ikä jo pojalla tähtäimessä!

  VastaaPoista
 4. Hamsterix: Alvar ja Nelli kiittää! :)
  Onhan tuo jo tosiaan ihan kunnioitettavan ikäinen otus!

  VastaaPoista
 5. Pikku Pahiksen möllykkä ♥ :D (ompas kakkaisen näköinen).

  VastaaPoista
 6. Itsellä oli eläinkaupasta hommattu syyrialainen poika, Taneli. Poika kerkesi elää melkein kolme vuotiaaksi ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Ohoh :) Harvemmin hamsterit elää yli 2,5 vuotiaiksi. Toki niitäkin löytyy.

  VastaaPoista