lauantai 10. marraskuuta 2012

Ostoksia

Arvontaan voi osallistua vielä tänään ja huomenna! Toteutan arvonnan luultavasti sunnuntai-iltana tai maanantaina.

Kävin tänään Mustissa & Mirrissä ostamassa arvontaan palkinnon ja pari muuta pikkujuttua. Rotille ostin vessalaatikkoon carefreshin kuiviketta, joka oli alennuksessa vain pari euroa/paketti. Ostin niille myös Halpahallista toisen roikkuvan säilytysjutun, pinkkiä ei löytynyt joten oli pakko tyytyä siniseen :D Kävin myös jyskissä ostamassa kiinnitysrenkaita riippareihin ja mukaan tarttui myös pyyhkeitä ja Aapolle peti (Nelli sai samanlaisen mutta vihreänä, sisko osti sen sille synttärilahjaksi, laitan kuvaa huomenna siitä ja koko lahjasta).

Siivoilin tänään myös rottien häkin ja laitoin kaikki riipparit pesuun (miten kaksi pientä rottavauvaa voi saada riipparit niin järkyttävään kuntoon viikossa? haha). Niin ja tosiaan tuossa toisessa kuvassa näkyy arvonnan palkinto, lahjakortti Musti&Mirriin ja Versele Lagan omenaherkkuja.

Hain eläimille häkkeihin myös koristeiksi kuusenoksia. Tosin päätyvät todella todennäköisesti ruoaksi :D 10 kommenttia:

 1. Voisin osallistua. :) Mikä tuon lahjakortin arvo muuten on?

  VastaaPoista
 2. Arvotko kaksi voittajaa vai saako yksi voittaja nuo molemmat palkinnot?

  VastaaPoista
 3. Arvon yhden voittajan joka saa molemmat :)

  VastaaPoista
 4. tää sun blogi on kyllä paras eläinaiheinen blogi mit oon ikinä nähny! kuvat tosi hyvälaatusia ja ulkoasukaa ei oo liian semmone räikee:-D

  VastaaPoista
 5. voi, toi pupuhäkki on tosi kivan näköisesti sisustettu ! :) Onko toi ite häkki siis itse rakennettu vai ostettu ..? Jos on ostettu, niin mistä tuollaisia isoja voisi saada?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)! ostin tuon häkin käytettynä, mutta tuollaisia vastaavia löytää ainakin netistä.

   Poista