tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikkujouluilua

Oltiin tosiaan viime lauantaina OSJH:n pikkujouluissa, voitin rottien boxilla boxintuunauskilpailun (palkinnosta ei ole kuvaa, mutta se sisälsi pajusillan, herkkuja rotille & suklaaaata!) ja saatiin Nellille hieno pokaali, se pärjäsi niin hyvin näyttelyissä tänä vuonna, että se oli OSJH:n Vuoden Voittaja 2!
Otin vähän aikaa sitten rotista jouluisia kuvia, nuo ovat niin ikiliikkujia että kuvaaminen on aikalailla mahdotonta, mutta kyllä niistä muutama silti onnistui.
Pupuistakin pitäisi ottaa joulukuvia heti kun on tarpeeksi valoisaa ulkona, viikolla ei ikinä ehdi kuvaamaan kun pimenee niin aikaisin. Mutta tuli sentään vihdoin lunta tänne pohjoiseenkin!10 kommenttia:

 1. onko sulla joku lisäsalama käytössä, kun sisällä kuvailet?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on :) nissinin di622, halpa mutta hyvä!

   Poista
 2. Voi kun minä saisin myös tuollaisen lentokoneboksin! Se on niin hieno!

  VastaaPoista
 3. Moi! :-) Pakko kysyä näin kommentin kautta kun en tiedä mihin sähköpostiosoitteeseen voisin lähettää viestiä sinulle. Niin, eli tiedätkö olisiko jollain Oulussa asuvalla kasvattajalla/-jilla pian luovutusikään tulevia kääpiölupan poikasia mielellään luonnonkeltaisia väritykseltään? (: Olen katsonut läpi kaikki kasvattajaluettelot, jopa Oulun seudun, mutta keneltä te esim nellin ostitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Nellin kasvattaja Mari Sarlin on lopettanut kasvattamisen, ja en taida tältä seudulta muita kääpiöluppakasvattajia tietää :(

   Poista
 4. Millon postaustaaaa? Oon käyny jokapäivä kattoo et millo postailet mut aina sama pettymys... ): ja haluisin postauksen kanin omistamisen huonoista sekä hyvistä puolista, sekä ohjeita tulevalle kaninomistajalle ja että mitä on omistaa kani (: jookooo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää anteeksi :( On vaan ollut kauheesti kiireitä ja ei muutenkaan hirveästi inspaa tällä hetkellä. Yritän tässä ihan pian kuitenkin jotain postausta saada aikaiseksi! :) Kiitos ideoista.

   Poista