torstai 28. helmikuuta 2013

Aapon kakku

Aapon synttärikakku näytti siis tältä, se sisältää leipää ja pilttiä (+ päällä rusinoita, pähkinöitä, omenaa ja porkkanaa)


Ja valmis kakku!Aapon synttärilahja (ruokaa tietysti!)

10 kommenttia:

 1. Ihana kakku! Mites Aapolle maistui? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistui oikein hyvin! eiköhän tuo yön aikana katoa kokonaan lautaselta :)

   Poista
 2. Hei kuule, oon nyt kuumeillu täs jonkusen päivän että mitä ruokaa alan syöttämään Ruulle ku oon nyt antanu sille marketin best friendiä pitemmän aikaa ja ajattelin että ois hyvä siirtyä parempaan.

  Kävin ite tos mustilla ja mirrillä ja sielä oli juurikin tätä versele-lagan cuni completea. Kysyisin siis että olisiko tuo hyvä valinta ja jos kaveriksi ostaisi versele lagan cuni naturea ja sotkisi ne keskenään yhdeksi ruuaksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että aattelit vaihtaa ruokaa, koska tuo marketin siemenseos ei pidemmän päälle ole kanille hyväksi :) En oo aiemmin tuota cuni completea kokeillut, mutta ainakin se kaneille näyttäisi maistuvan! Tuolle cuni naturelle vielä parempi vaihtoehto olisi rabbit royale, sitä löytää agrimarketeista ainakin (20kg säkeissä :D) ja joistain eläinkaupoista. Se on tavallaan kuin siemenseosta mutta siinä on enemmänkin yrttejä ym. ja on ihan loistavaa, varsinkin pellettiin sekoitettuna :)!

   Poista
  2. Oon tuota rabbit royalea ettinyt ympäri vaasaa mutta ei mistään tunnu löytyvän. Netistäkin on niin nihkeetä lähteä tilaamaan. :c

   Mutta noita versele- lagan tuotteita voi kuitenkin sotkea keskenään ettei tule liian jyty ateria?:----D

   Poista
  3. aaa niin no sitten :D joo sekoita niitä niin se on ihan hyvä :)!

   Poista
  4. Jees, kiitos avusta jälleen!:D;D

   Poista