perjantai 1. helmikuuta 2013

Wotat

4 kommenttia:

 1. miks aina vaan rotistaa? :D toki nekin on ihan ok-söpöjä mut mä tykkäisin enemmän jos ois enemmän kanipainotteinen blogi tai silleen. ei mulla oo tietenkään mitään rottia vastaan, kaikki eläimet on ihaniaa! mut silti ois kiva jos kertosit enemmän aaposta ja nellistä. :-)

  dont be mad

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tämä on minun blogini ja postaan mitä huvittaa, nytkään ei meinaa into riittää tämän pitämiseen, joten anteeksi, mutta joudut tyytymään siihen mitä saat :) Toki voin yrittää pupuistakin postailla enemmän, mutta niistä vaan ei ole mitään kerrottavaa. Yritin kuvailla niitä pihalla yhtenä päivänä mutta on niin pimeää ettei saa kuvia.
   + Puput asuvat tällä hetkellä molemmat siskoni huoneessa, koska huoneeni remontoitiin enkä ole vielä saanut hyllyä ym. tänne ja tavarat ovat lattialla, joten Aapoa ei voi pitää täällä vapaana enkä halua sitä häkkiin sulkea. Joten joo, viimeistään sitten kun saan huoneen valmiiksi tulee Aapostakin enemmän asiaa tänne :)

   Poista
 2. Hih voi juku kui söpöjä nuo rottaset on. : 3 mä en tie miks mullon sellainen käsitys kaikista jyrsijöistä, että ne on samanlaisia ku gerbiilit? :--D meillä oli joskus niitä ja ne oli mm. hyllyn/sängyn/uunin/vajan alla useasti. ja niitä oli semivaikea saada sieltä pois .. mää voin vaan unelmoida tuollasista söpöliineistä, koska äispe jonka mielestä rotat on hirveitä. jospa joku kertoisi ihmisille että nykyään rotat ei levitä rabiesta tai lavantautia tai jjjotain (?). hihii rapsutuksia karvamakkaroille. ;___; <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos<3 Rotat on ainakin mun kokemuksen mukaan aivan erilaisia kuin gerbiilit (tosin niistä mulla on kokemusta vaan muutaman hoidokin osalta :D), rotat on ihan tosi seurallisia, vapaana ollessaan tulee koko ajan syliin kiipeilemään ja pussailemaan ja seuraa koko ajan perässä. Nuo ei niinkään mene minkään alle, mutta kiipeää ihan kaikkialle :D Välillä ittekin ihmettelen et miten ne pystyy.
   Rotat on ihan mahtavia otuksia, meilläkin äiti oli näitä vastaan aluksi, mut kyl sekin lopulta heltyi :D Laitan rapsutukset eteenpäin ;)

   Poista