perjantai 22. maaliskuuta 2013

Näin meillä nukutaan

4 kommenttia:

 1. Moi! Tulin sun blogiin "Tassujen tahdissa"-blogin kautta.Itselläni on kans ollut mm. syyrialaisia. Aivan ihanat periaatteet sulla eläintenhoidossa!Mahtavat häkit, virikkeet, ruuat yms.! Huomaa että sinulla on tosi paljon tietoa ja taitoa näissä asioissa, aivan ihana löytö tää blogi :)Itsellä on tällä hetkellä fretti-poika, ihan kohta vuoden-ikäinen. Meidän edesmennyt Hippu-hamsteri oli hulluna keitettyyn riisiin, vauvansoseisiin, banaaniin yms. Oli tosi hyvä syömään, kaikki meni perunasta ja lihasta raejuustoon ja puuroihin :) Jouluna se sai aina riisipuuroa ja siihen mantelin.. Täytyypä pistäytyä täällä sun blogissa jatkossakin, rapsutuksia sun otuksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla :) Tällaiset kommentit auttavat jaksamaan blogin kirjoittamista, kiitos paljon!
   Meilläkin hamsterit tykkäsivät ihan todella paljon pilteistä ja aina oli kuppi aamulla tyhjä. Rotat ovat hieman nirsompia, mutta kyllä noillekin aika hyvin kaikki menee.

   Itsekin haaveilen fretistä, mutta on vaan niin hankalaa pitää jyrsijöitä/kaneja samassa talossa frettien kanssa, vaatisi todella ison kämpän niin ettei kummatkaan stressaantuisi :/

   Poista