perjantai 29. maaliskuuta 2013

Rotan höyryhengitys

Tässä muutama kuva siitä miten toteutin tällä kertaa höyryhengityksen. Laitoin taas kiehuvaa vettä vatiin, mutta tällä kertaa laitoin rotat (Tildankin, höyry tuskin tekee pahaa sillekään, ja ei tarvitse Olivian olla yksin) kuljetusboxiin ja vadin ja boxin päälle pyyhkeen. Pitää vaan koko ajan pitää rottia silmällä ja katsoa ettei boxissa tule liian tukalat oltavat.
Olivia näyttää ihan oikeasti nauttivan höyryhengityksestä, se makoili rentona boxissa ja virkistyi kun pyyhkeen otti pois. Samaa se teki eilen pitäessäni sitä sylissä. Tilda sen sijaan yritti koko ajan löytää tietä pois boxista, onneksi sen osalta höyryhengitykselle ei oikeastaan ole tarvettakaan.

8 kommenttia:

 1. http://pupusienelamaa.blogspot.fi/2013/03/haaste.html Haastoin sinut (:

  VastaaPoista
 2. Apua, miten löysin tän blogin vasta nyt!?!!??! ihan älyttömän ihania lemmikkejä sulla ja rakastuin blogisi ulkoasuun ja kuviin! Liityin ehdottomasti lukijaksi ! (:
  http://pupuninjat12.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onko mielestäsi kanit vai rotat mukavampia lemmikeitä? Kummat ovat seurallisempia tai viihtyvät enemmän ihmisseurassa?
  Entä mitä kääpiökanirotua suosittelisit, jos haaveena olisi sylikani?
  Kiitos!
  Ps. Blogisi on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat omalla tavallaan mukavampia lemmikkeinä. Rotat ovat paljon seurallisempia, kanitkin pyörivät jaloissa mutta pääasiassa jotta saisivat ruokaa ahah :D Kyllä puputkin tykkää olla rapsutettavana ym, mutta ehkä rotat ovat silti hieman seurallisempia.
   Jos sylikanin haluat niin kääpiökaneista Kääpiöluppa on hyvä vaihtoehto, kannattaa muistaa että kaikki kanit ovat yksilöitä ja esim. tuo meidän kääpiöluppa on kaukana sylikanista :)
   Kannattaa käsitellä pupua todella paljon pienenä ja väännellä ja käännellä sitä jotta se tottuu olemaan sylissä.
   Ja kiitos! <3

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä, olen pitkään miettinyt kumpia haluaisin. Valinta vaan tuntuu niin vaikealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa huomioon niiden suurin ero eli elinikä, rotat elää keskimäärin 1,5-2 vuotiaiksi ja kanit jopa 10 :)

   Poista