torstai 28. maaliskuuta 2013

Sairastelua

Olivialla on jo muutaman päivän ajan rohissut hengitys, viime yönäkin heräsin siihen. Tänään rohina oli jo pahempaa, ja kun otin Olivian häkistä lattialle se juoksi suoraan Aapon häkin päälle ja jäi sinne, eikä suostunut liikkumaan. Syliin otettaessakin se oli todella outo ja ei millään suostunut olemaan käsissä.

Annoin sille höyryhengitystä pitämämällä sitä samalla sylissäni, pitää kokeilla sitä vielä useampana päivänä. Ainakin Olivia tykkäsi siitä ihan todella paljon, ja makoili rentona pyyhkeen sisässä. Toivottavasti tuo nyt auttaisikin, ettei tarvitse lähteä eläinlääkärille.
Pitää nyt seurailla pääsiäisen yli että meneekö se ohi vai paheneeko :( Yritin kuunnella kuuluuko rohina keuhkoista vai nenästä, mutta en oikein saanut selvää. Toivottavasti ei ole mitään pahempaa kuitenkaan. Rotilla kun kaikenlaiset hengitysongelmat ovat todella yleisiä.
Tällaisissa tilanteissa huomaa kuinka rakas noin pienestä eläimestä voi tulla, näin lyhyessä ajassa :(

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja Olivialle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Sattumalta osuin tänne blogiin ja pitääkin alkaa ihan seuraamaan! Minulla oli vielä vuosi sitten rottia, mutta nykyään nelijalkaisia taloudessa edustaa koira. Pari rotistani oli myös Heidiltä lähtöisin :)

  Paranemisia Olivialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla! :)
   Itsellänikin on jo pidemmän aikaa ollut koira haaveissa, ja varmasti sellaisen hankinkin kun muutan pois kotoa.
   Ja kiitoksia!

   Poista