perjantai 5. huhtikuuta 2013

Eläinlääkärireissu

Varailin eilen Olivialle ajan eläinlääkäriasema Akuuttiin rohinan takia ja sain vielä samalle illalle ajan. Olivialla ei todettu mitään varsinaista sairautta, mutta sai Baytril antibioottikuurin hengitystietulehdukseen. Kaksi kertaa päivässä kahden viikon ajan pitäisi sitä antaa, onneksi saatiin noinkin pitkä kuuri jotta se varmasti paranee.
Eiköhän se tästä! :) Toivottavasti saadaan rotta kuntoon viimeistään Helsingin näyttelyyn.

6 kommenttia:

 1. Eikö eläinlääkäri ohjeistanu eristämään tuon rohisijan toisesta terveestä? o_o Harmi nää rottien sairastelut, jospa ei ois mitään vakavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maininnut mitään siitä :/ En usko että tuo tarttuu toiselle kuitenkaan, olisi sekin varmasti jo alkanut rohista. Toivotaan että mene ab-kuurilla ohi, rotilla vaan on niin paljon kaikkia hengitysongelmia :(

   Poista
 2. Pikaista paranemista Olivialle! :)

  VastaaPoista
 3. Aika harvoin rohisijoita eristetään enkä ole kuullut, että se olisi yleisestikään tapana. Rotilla nuo hengitystiesairaudet on niin yleisiä, että niitä joutuisi olemaan jatkuvasti eristämässä....
  Lemmikissä on muuten ihan rottiin erikoistunut ell Riitta-Liisa Rajaniemi, hirveän mukava täti-ihminen :D Minä käytin rotat Oulussa asuessani aina Lemmikissä, koiran tultua siirryttiin Akuuttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, samaa mietin itsekin. Harvemmin rottien hengitysongelmat ovat tarttuvia, ne puhkeaa jos puhkeaa.
   Hyvä tietää! Jos vielä tulee tarvetta käydä eläinlääkärillä, niin voisin käydä siellä :) Akuutissakin on ihan osaavaa väkeä, mutta onhan se toki parempi jos on ihan rottiin erikoistunut.

   Poista