torstai 11. huhtikuuta 2013

Vastauksia kysymyksiin

Jos olisit tuoli, kenen haluaisit istuvan päällesi, jos tämä henkilö voisi olla kuka tahansa??
Ryan Gosling.

Minkä värisistä kaneista pidät eniten? 
Japsit on aivan ihania, ja jotenkin kaikenlaiset hassut x-kirjavat miellyttää.

Mikä on lempiruokasi? 
Subi ainakin!

Minkä värisistä rotista pidät eniten? 
Ehdoton lempikuvio on badger, lempiväri buff.

Mikä on rottiesi ja kaniesi lempiruoka? 
Rotat rakastaa popcornia! Ja kanit tykkää ihan kaikesta, banaani on yksi suosikeista!

Mitä kaikkia jyrsijälajeja haluaisit omistaa joskus, tai mitkä kiinnostavat muuten? 
Rotista haaveilin ihan tosi kauan, ja nyt vihdoin sain niitä. Ei oikeastaan ole muita jyrsijöitä mitä haluaisin, mutta ehkä joskus voisin hankkia marsulauman.

Kerro jotain ensimmäisestä lemmikistäsi? 
Ensimmäisen lemmikkini sain 12-vuotiaana, syyrialainen hamsteri Nita. Se oli väriltään keltainen valkonauhainen,  ja aivan mahtava tapaus. Se voitti monta kertaa näyttelyissä hamstrauskilpailun! Nita piti lopettaa syksyllä 2009.Millainen se oli ja miten päädyit ottamaan sen?
Nita oli aivan ihana otus, se rakasti ruokaa ja söi paljon (niin kuin hamsterit yleensä). Opetin Nitalle joskus agilityäkin ja se oppi pujottelemaan hienosti.
Olin jo ihan todella kauan haaveillut jostain eläimestä ja olin yrittänyt suostutella vanhempia minihiiriin, päädyttiin kuitenkin hamsteriin ja käytiin "katsomassa" niitä eläinkaupassa. Nita lopulta tarttui mukaan.


Minkä eläimen ottaisit nyt jos saisit minkä vain? 
Koiran tai kissan. Koirasta olen haaveillut ihan todellatodella kauan ja se olisi ihana harrastuskaveri. Kissa meille olisi tullut ellei siskoni olisi pahasti allerginen.

Millainen olisi unelmakanisi ja -hamsterisi? 
Unelmakanini olisi persoonallisen näköinen leijonanharjas jolla olisi täydellinen kiltti luonne, ja jota ei haittaisi sylittelykään. 

Oletko koskaan ratsastanut? 
Olen ratsastanut pari kertaa, mutta en ole koskaan harrastanut sitä vaikka olisinkin halunnut.

Kuinka pitkä olet? 
162 cm.

Monta eläintä teillä on ollut yhteensä? 
Ihan hassua kun nykyään joutuu laskemaan kun ei meinaa muistaa :D 7 yhteensä.

Missä haluaisit asua ja millaisessa talossa, entä millainen piha olisi ja mitä eläimiä siellä olisi? 
Kiva omakotitalo maaseudulla mutta silti lähellä jotain isoa kaupunkia. Iso piha ja kaikenlaisia eläimiä vuohista pupuihin.

Soitatko mitään?
Vähän kitaraa.

Lempiväri? 
Viininpunainen.

Mikä vuodenaika, jos kesää ei lasketa, miksi juuri se? 
Kevät! Rakastan kevättä oikeestaan enemmän kuin kesää, on niin ihanaa kun masentavan talven jälkeen lumi alkaa sulaa ja kaikkialla on vesilätäköitä ja aurinko paistaa jajaja kaikki!

Mitkä 5 kuvaa ovat omasta mielestäsi parhaita? (sinun ottamia) 
En tiedä onko nämä välttämättä ihan parhaita mutta tällä koneella ei ole ottamiani kuvia niin tässä muutama mitä on netissä :) Kuvat on facebookista joten laatu ei ole mitenkään päätähuimaava.
Millainen ihminen olet? 
Horoskooppini kalat kuvaa mua ihan todella hyvin :D
"
Kalat ovat tunteellisia, herkkiä, arkoja ja alttiita vaikutteille eikävätkä he koskaan ole ilkeitä. Kalat ovat hitaita ja herkkätuntoisia. Heidän pelokas ja taipuis aluonteensa altistavat heidät muiden ohjailulle ja heidän elämänsä on suurimmalta osalta unelmointia ja haaveilua. 

Kalat eivät pidä päätöksenteosta ja tällaisissa tilanteissa he pyrkivät kiertämään vastuunsa ja pakenemaan tilanteesta. Kalat ovat tasapainottomia, hyväntahtoisia ja heillä on syvällisiä näkemyksiä asiasta kuin asiasta. He piiloutuvat elämän myrskyjä omaan pieneen maailmaansa jossa heiltä ei vaadita mitään. 

Kalat eivät sopeudu suurten ja kunnianhimoisten suunnitelmien toetuttajiksi vaan ovat mieluummin taustalla tukijoukoissa. Heidän toimintaansa rajoittaa pelot, apaattisuus ja mielenkiinnon puute."

Mitä mieltä olet juoksupallosta jyrsijöillä? 
En suosittele sitä eikä se millään tavalla ole hyvä eikä luonnollinen vaihtoehto antaa eläimelle liikuntaa, mutta ei se välttämättä ihan suunnatonta kärsimystäkään aiheuta. Ei siinä välttämättä mitään vikaa ole jos sitä käyttää eläimen ehdoilla.

Viime todistuksesi keskiarvo? 
En muista ihan tarkalleen mutta suunnilleen 7.

Mihin ammattiin haluat isona, miksi juuri siihen? 
Unelma olisi työskennellä esim. eläintarhassa villieläinten parissa, mutta ei millään tule toteutumaan. Juuri siihen koska eläimet ovat upeita ja haluaisin omistaa elämäni niille.

Mikä on sinun lempiohjelmasarja? 
BBC:n Uusi Sherlock, Doctor Who ja Supernatural.

Entä lempielokuva? 
Hobitti & Taru Sormusten Herrasta ja The Dark Knight Rises.

Oletko koskaan katsonut vampyyripäiväkirjoja?
Ehkä yhden jakson joskus :D

Miksi et tee enää kaneista niin paljon postauksia ja miksi rotat ovat sinulle nykyään tärkeämpiä? :( nm. surullinen kanirakas tyttö Lapista 
Rotat eivät ole millään tavalla tärkeämpiä, niistä vaan on paljon enemmän kerrottavaan, pupujen elämä pyörii ruoan ja nukkumisen ympärillä :D Voin kyllä yrittää niistäkin postailla enemmän, mutta niistä ei vaan yksinkertaisesti keksi oikein mitään. Rotat taas asustaa samassa huoneessa ja niille sattuu ja tapahtuu kokoajan.

Ovatko rotat helppohoitoisia? 
Ovat ne suhteellisen :) Niiden kanssa pitää varautua siivoamaan häkkiä koko ajan, rotat eivät osaa pissata yhteen paikkaan vaan kaikki riipparit ym. ovat ihan likaisia jo viikon jälkeen.

Mikä sai sinut hankkiman rottia? 
Haaveilin niistä ainakin vuoden ennen kuin sain tilaisuuden hankkia niitä. Katselin kaikkia videoita niistä youtubesta ja etsin tietoa ja rakastuin niiden luonteeseen ja ihan kaikkeen.

Ovatko Aapo ja Nelli "sylikaneja"?
Ei ne oikeastaan :D Tai ollenkaan. Ne vihaa sylittelyä.

4 kommenttia:

 1. Hah, ei meidänkään kani viihdy oikein sylissä muuten kun pakosta. :) Oon just miettinyt että oonko ainoa mutta ilmeisesti en! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo älä huoli, et ole :D harva pupu oikeasti nauttii sylittelystä.

   Poista
 2. Ootko koskaan kuullut ammattia joka eläintenhoitaja? :) Kun siinä nyt opiskelen jo eka vuosi kohta mennyt, niin me työskentellään eläinten parissa kuten lehmät, lampaat, vuohi, pieneläimet jne riippuu mikä ammattikoulussa on eläimiä. Kannattaa tutkia niitä, kun kuulostaa siltä että sopisit siihen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen! Meinasin hakeakin Muhokselle opiskelemaan eläintenhoitajaksi :) Päädyin sitten kuitenkin lukioon.

   Poista