tiistai 4. kesäkuuta 2013

Nellin sterilisaatio

Sisko vei Nellin tänä aamuna Oulun akuuttiin (tai no nykyään sen nimi taitaa ilmeisesti olla Animagia) sterilisoitavaksi. Haettiin se kotiin viiden aikaan ja kaikki on mennyt onneksi oikein hyvin. Vieläkään se ei kunnolla suostu syömään mitään, mutta maisteli jo aiemmin hieman omenaa. Eiköhän se huomisen aikana piristy tuosta.
Se saa nyt viettää aikaa tuossa pikkuhäkissä jottei se pääse liikkumaan liikaa eikä haava aukeaisi. Hintaa tuolle tuli 130e, mikä ei paljoa kalliimpi ole kuin Aapon leikkaus pari vuotta sitten. En tiedä olisiko muualla ollut halvempaa, mutta Akuutissa ollaan aina saatu hyvää hoitoa :)

4 kommenttia:

 1. joo kyllä se hintakin vaihtelee. mä kävin mun kanini Pupen kaa vammalassa (siis nyk. sastamala) makso 50e se steriliointi :/ noh. mut kuitenkin halusin vaan ilmoittaa ja hyvää kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh joo ajattelinkin ettei tuo ainakaan ihan halvimmasta päästä ole, oikein hyvää kesää sinnekin! :)

   Poista
 2. Miksi Nellille tehtiin sterilointi? Oliko käyttäytymisongelmia tai jotain vastaavaa, mietin vaan, koska meidän tyttöpupu on alkanut pissailemaan aivan joka puolelle ja pyörimään ihmisiä ympäri sekä muutenkin käyttäytymään todella omituisesti. Luuletko että on hänkin steriloinnin tarpeessa? :) Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä oikeastaan mitään käyttäytymisongelmia pahemmin ollut, toki se hieman merkkaili ja saattoi olla aika äksy + välillä oli valeraskauksia.
   Pääasiassa haluttiin vain ennaltaehkäisä ettei myöhemmällä iällä tule esim. kohtutulehdusta/-kasvainta :)
   Teidän tapauksessa sterilisaatiosta olisi varmasti apua! ja vaikka tuo onkin hiemaan kastraatiota isompi operatio niin meillä Nelli toipui siitä nopeammin kuin Aapo pari vuotta sitten.

   Poista