sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Siivouspostaus

Kerrankin ajattelin tehdä hieman isompaa postausta, tällä kertaa eläimien tilojen siivoamisesta. Tässä on oikeastaan vain kuvia ja hieman selityksiä miten siivoilen eläinten asumukset joka viikko :) Toki useammin viikossa puhdistan esimerkiksi vessalaatikot ym. mikä sattuu tarvitsemaan siivoamista.
Nellin osalta tässä ei ole mitään, sillä se asuu siskoni huoneessa ja siivoaminen ei ole sen osalta mun homma.

Aluksi muutama kuva miltä huoneessa näytti ennen siivomista.

Ihan aluksi heitin rotat boxiin jotteivat ne olisi tiellä ja annoin Aapolle ruokapallon.

Täytin aluksi Aapon ruokalaatikon koska sen pelletit oli melkein loppu ja laitoin tynnyrin täyteen heinää. Vein myös likaiset ruokakupit pesuun.

Sen jälkeen aloitin pesemällä kaikki vessalaatikot ja laittamalla uudet pelletit. Seuraavaksi otin rottien häkistä pois kaikki riipparit ja pyyhkeet. Pesin myös ensimmäistä kertaa tuon rottien norsun ja sieltä löytyi ihan kiva määrä ruokaa sisältä :D Käytän tuota ikean kassia rottapyykkiä varten ja sinne heitän muutenkin aina viikon aikana likaiset pyyhkeet ym.
Laitoin vielä uudet riipparit ja pyyhkeet tilalle ja valmista on! Eikä mennyt kuin kaksi tuntia ahah.


Aapon häkki ei tarvinnut muuta kuin imuroimisen ja tason pyyhkimisen joten siitä ei ole enempää kuvia, mutta suunnilleen tällaisen siivouksen toteutan joka viikko :)
Muutama kuva puhtaista häkeistä ja yhdestä asukista. Annoin Aapolle vielä tuon pinkin tunnelin käyttöön joka on aiemmin ollut Nellillä.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ja tuo rottien häkki on todella kiva, ihanasti sisustettu ja paljon tekemistä - oikein tuijotin kuvia siitä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat häkit,,minkä kokonen on kanin häkki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän se on, about 125x80x70cm tai jotain sinnepäin :)

   Poista