lauantai 9. marraskuuta 2013

Blogihiljaisuus

Tosiaan en ole postannut pitkään aikaan ja ei varsinaisesti ole aikomuskaan alkaa tekemään niin, mutta tämänpäiväisestä näyttelystä oli pakko tulla kirjoittamaan nopeasti :) Meillä oli ehkä menestyksekkäin näyttelypäivä pitkään aikaan, varsinkin Aapon osalta joka ei ole kovin hyvin aiemmin menestynyt.
Aapo sai ihan uskomattoman huimat pisteet, nimittäin 96! Kun tuomari sanoi pisteet mietin hetken että oli ihan pakko kuulla väärin, mutta ehei.
Se sijoittui lopulta Senioriurosten ykköseksi, PPK1, sekä Best In Show:ssa kolmanneksi! Kukaan eläin ei meillä ole aiemmin päässyt Bissiin asti joten tämä oli ihan huippua. Varsinkin koska Aapon ja muidenkin osalta on tarkoitus lopettaa näytteily tämän vuoden jälkeen joten tämä oli Aapolle ihan mahtava lopetus.
Olivia pärjäsi myös vaikkei arvostelu ollut hirveän hyvä, se sijoittui rottien toiseksi! Nellikin sijoittui avointen naaraiden ykköseksi ja pärjäsi suhteellisen hyvin kuten se yleensäkin pärjää :)
Mutta tähän on hyvä jättää näyttelyt tauolle!

Olivian palkinnot, PPR2
Päivän saldo
Vähän surullisempia uutisia Tildan osalta on se, että huomasin sen kyljessä patin pestessäni sitä näyttelyä varten (jotka jäivät sen osalta väliin, mukana se kyllä oli Olivian henkisenä tukena!) ja tarkemmin kun katsoin niin se näyttäisi olevan juuri nisän kohdalla. Pahimmassa tapauksessa tuo siis varmaan on nisäkasvain, mutta seuraillaan sitä nyt ja katsotaan neidin vointia :) Ei se näyttänyt sitä juuri häiritsevän mutta totta kai jos siihen alkaa sattua niin pitää miettiä mikä on neidin kannalta parhainta.

11 kommenttia:

 1. Iiiiiisot onnittelut Aapolle hienosta menestyksestä! Ja muillekkin tietty :))

  VastaaPoista
 2. http://rabbits-milling-about.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog-palkinto.html
  :)

  VastaaPoista
 3. Blogisi sai palkinnon! Postaukseen pääset TÄSTÄ!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Tuutko messuille eläinten kanssa tai ilman? Edes katselemaan ja kuvailemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla tulossa, olin juuri muutama viikko sitten helsingissä :( ensi keväänä ehkä taas pet expoon!

   Poista