tiistai 18. maaliskuuta 2014

Heippa pikku-Tilda

Tildalla oli nisäkasvain joka oli kasvanut jo niin isoksi että oli parasta laittaa pikkuinen ikiuneen. Tuntuu pahalta Olivian takia kun se joutuu nyt jäämään yksin ilman siskoa. Silläkin on samassa kohtaa kasvain, pitää seurailla milloin on senkin aika mennä.

Lepää rauhassa Mytty "Tilda"
6.9.2012 - 18.03.2014

16 kommenttia:

 1. Osanotot! :( Oliviallekin rapsutuksia <3

  VastaaPoista
 2. Voi ei :( Ehdin ilahtumaan kun huomasin sun päivittäneen tätä blogia pitkästä aikaa, mutta että näin surullisissa merkeissä! Osanotot :( Tän blogin ansiosta mäkin innostuin rotista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin :( Mutta tosi kiva kuulla et oot innostunut rottasista mun ansiosta! :)

   Poista
 3. Heippa! Saisinko käyttää meidän yhdistyksen kilpailujulisteessa siun jonkun rotan kuvaa? :) Voin jälkeenpäin sitten linkata minkänäköinen tuotos on kyseessä, ja tietysti kuvaajan nimi mainitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että en vastannut, mua saa tosi huonosti täältä blogin puolelta enää kiinni :) sähköpostilla huomattavasti paremmin.

   Poista
 4. Osanotot täältäkin! :(

  Pakko muuten kysyä neuvoa, meillä on tällä hetkellä yksi 1-vuotias kiltti kääpiöluppanaaras. Meille on tulossa kuitenkin viikon päästä toinen kääpiöluppa tyttö (luovutusikäinen) ja jännittää että miten ne sopeutuis toisiinsa. Miten Aapo suhtautui sillon aikoinaan nelliin ja miten olettaisit naaraslupan suhtautuvan toiseen naarasluppaan? Tää luppa on siis ihan rauhallinen luonne, vaikka viimeaikoina onkin ilmennyt vähän äkäisyyttä mm. reviiriä kohtaan minkä oon kyllä lukenu olevan yleistä näin keväällä. Onko vielä mitään vinkkejä sopeutumiseen? Toivottavasti vastaat! :)

  VastaaPoista