tiistai 4. elokuuta 2015

Hoitopaikka jyrsijöille/pieneläimille Kempeleessä! (Tai Oulu)

Jyrsijöille ja kaneille hoitopaikka tarjolla Kempeleessä (10km Oulusta etelään). Olen 19-vuotias kaniharrastaja. Kokemusta kaneista ja pikkujyrsijöistä, etenkin hamstereista, on usean vuoden ajalta. Itseltäni löytyy tällä hetkellä kaksi kania sekä hamsteri. (Kissa myös, siitä ei ole omille eikä hoitoeläimille mitään harmia, varsinkin kaneja pelkää hirveästi :D)

Mieluiten eläinten hoito tapahtuisi niin että tuot lemmikkisi meille, mutta myös ajokortti löytyy joten kohtuullisen matkan päässä voin käydä kotonakin hoitamassa. Pienimmät jyrsijät on helpointa hoitaa kun ne on täällä meillä :) Tarvittaessa löytyy yksi 80cm varaterraario ja kaneille kompostikehikoita. Kaikenmaailman mattoja ja vessalaatikoitakin on omaa takaa.
Kokemusta on hoitohommista monen vuoden ajalta :) Olen käynyt myös 4H:n dogsitter-kurssin ja tehnyt eläintenhoitohommia pari vuotta sitten 4H:n kautta, nykyään ihan vain oma-aloitteisesti.

(Offtopicina, myös koirien lenkitys ja koirien/kissojen lomahoito onnistuu!)

Palkasta voidaan sopia erikseen (riippuen ihan tilanteesta ja kaikesta, mutta yleensä ollaan sovittu n. 5€/pvä tai 30€/vko),
ota yhteyttä silja.m@hotmail.fi tai 050-4332290.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti