lauantai 31. lokakuuta 2015

Luonnonmukaisuus

(Hieman eläinaiheesta poikkeaa tämä aihe, mutta toisaalta olenhan minäkin osa tämän blogin porukkaa hahah)

Tosiaan siis, mua on alkanut kauheasti kiinnostaa luonnonmukaisuus "kauneudenhoidossa" (on se kiinnostanut aina, mutta nyt entistä enemmän) ja tekisi mieli korvata kaikki shampoot, saippuat, hoitoaineet, kasvojenpesuaineet ym. luonnonmukaisilla vaihtoehdoilla.

(Sivuhuom* Olen kärsinyt koko elämäni, kauhean nuoresta asti, huonosta ihosta sekä nyt lähivuosina myös aknesta. Ja! Olen vihoin löytänyt jonkun ulkoisen tekijän, joka auttaa ihoani. Tähän mennessä se on ollut ihan sama mitä iholleni laitan, mikään ei ole auttanut, ainoastaan jotkut tekijät pahentaneet.

Mutta suolasaippua (eli Himalajan vuoristosta peräisin olevaa puhdasta, saasteetonta mineraalisuolaa) on tehnyt ihan hirvittävän ison eron, iho on aiempaan verrattuna ihan tajuttoman hyvässä kunnossa, isoimmat näpyt ja epäpuhtaudet katosivat ihan parin päivän jälkeen ja nyt pikkuhiljaa kaikki pienemmätkin ovat paranemaan päin.

Pelkkää suolasaippuaa en tykkää käyttää, vaikka sillä on ihoa kosteuttavakin vaikutus, koska kärsin atooppisesta ihosta ja se on usein kauhean kuiva. Lisäksi siis kosteusvoide ja puhdistusaine jos olen käyttänyt meikkiä (sitäkään harvemmin laitan naamaani enää! ja toiveena on että iho olisi niin hyvässä kunnossa että sietäisin aina liikkua julkisesti ilman mitään).
Mutta tuota kannattaa ihan oikeasti kokeilla! Ihan tajutonta tavaraa. Tosin kaikki on henkilökohtaista sen suhteen mikä toimii ja mikä ei. Mutta netinkin perusteella tuo on toiminut monille muillekin.
Suolasaippuaa saa nykyään vaikka ja mistä, itse bongasin omani vahingossa Halpahallista.)

Takaisin aiheeseen. Olen n. viikon ajan kokeillut siskoltani ekoshampoota sekä nyt myös hoitoainetta hiuksiini, ja hiukset ovat jopa paremmassa kunnossa kuin silikoonikemikaalicocktaileja käytettässä. Enkä halua niihin palatakaan ollenkaan.

Ostoslistaani siis (kaikki luonnonmukaista ja vegaania)

- Kosteusvoide kasvoille
- Shampoo
- Hoitoaine
- Vartalolle saippua


Kunhan ensimmäinen palkkapäivä tulee niin nuo voisin tilata/käydä ostamassa. :) (Btw, töitä on todennäköisesti luvassa muutaman viikon sisään! Ensimmäinen työpaikkani ikinä, ihanaa)

Lisäksi kiinnostaisi luonnonkosmetiikan kokeilu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti