torstai 25. helmikuuta 2016

Lääkärireissua toisen perään

Sulo ei ole pariin päivään syönyt juuri ollenkaan, joten eilen äitini käytti sitä eläinlääkärissä. Sulollahan on vakava munuaisvika, jonka takia meille kerrottiin jo silloin kun sen otimme, että se tulee todennäköisesti elämään vain pari vuotta.

Sulon munuaisarvot ovat viime lääkärikäynneillä näyttäneet melko huonoa, mutta kuitenkaan ne eivät ole muuttuneet pahempaan päin.
Eilisellä käynnillä Sulolta löytyi paise suusta, jonka takia se ei ole pystynyt syömään. Ja ne munuaisarvot olivat tällä kertaa niin korkeat, ettei enää asteikot riittäneet.

Kuulemma Sulolla on elinaikaa joko päivistä kuukausiin. Jos se ei ala syömään, niin kyse on päivistä. Jos alkaa, niin jokatapauksessa se ei tule enää kauaa elämään. Mutta tähän me varauduttiin jo alusta alkaen, kaikkein tärkeintä on että annoimme kovia kokeneelle löytökissalle turvallisen ja hyvän loppuelämän loputtomien herkkujen ja sylittelyjen parissa ♥

Ja tänään 5 aikaan olemme menossa käymään Nellin kanssa lääkärissä. Jospa sille tällä kertaa saataisiin antibioottikuuri. Viime käynnillä sovittiin eläinlääkärin kanssa, että kokeillaan nyt aluksi sulkea pois kaikki tekijät jotka voivat aiheuttaa Nellille aivastelua ja nuhaa.

Ostin pölyämätöntä puupellettiä ja laadukasta heinää, ja siivosin joka päivä jotta kaikki pöly olisi ihan minimissä. Mutta ei näkynyt mitään muutosta Nellin kunnossa, joten pakko mennä uudestaan käymään.

Pelottaa paljon, koska Aapokin on alkanut aivastelemaan silloin tällöin...

Hieman positiivisuutta tähän loppuun, pupujen eilinen älypelituokio. Tosin ne eivät niin paljoa käytä älyään jotta pääsevät ruokaan käsiksi, vaan enemmänkin voimaa. Nelli sai loppujenlopuksi revittyä kaikki osat tuosta muovisesta pelistä irti... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti