tiistai 19. huhtikuuta 2016

Lepää rauhassa pikkuinen ♥Meidän rakas Nelli siis nukkui pois 15.4.2016. 
Sillä oli ollut syksystä asti kummallista aivastelua, nuhaa, ja kuolaamista. Kävimme eläinlääkärissä alkuvuodesta 2016 kahdesti, mitään ei selvinnyt, mutta saimme antibioottikuurin. 
Oireet eivät hävinneet, ja pääsiäisen aikaan Nelli lopetti kokonaan syömisen, jonka takia jouduimme päivystävälle eläinlääkärille. Silloin epäilimme hammaspiikkejä, Nelli sai nesteytystä ihon alle, tukiruokaa, ja kipulääkkeitä. 
 Kävimme hammasoperaatiossa myöhemmin, Nelliltä löytyi monta hammaspiikkiä, jotka todennäköisesti aiheuttivat paljon kipua ja olivat syy neidin syömättömyyteen. 
Operaation jälkeen Nellillä oli hyviä päiviä, ja taas päiviä kun se ei syönyt, mutta palautui normaaliksi tukiruokinnan ja kipulääkkeen avulla. 
Emme kerenneet uudestaan tutkimaan suuta eläinlääkärillä, kun Nelli syömättömyyden takia meni niin huonoon kuntoon, että nukahti ikiuneen siskoni sylissä.

6 kommenttia:

 1. Ihana video. Nellin pääsi nyt kivuista ja sen on hyvä olla <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana<3 ja niin on onneksi..
  Löysin aivan ihania pätkiä Aaposta & Nellistä, oli ne kyllä läheinen kaksikko<3 tuntuu pahalta Aapon puolesta kun se on nyt yksin, mutta onneksi ei tarvitse kauaa olla, kun se pääsee taas paimentamaan uutta pientä kaveria.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, voimia sinulle ja aapolle <3

  VastaaPoista