perjantai 15. huhtikuuta 2016

Pupuparka sairastaa

Ruiskut, tukiruuat, kipulääkkeet, eläinlääkäri ja huoli on ollut meille arkipäivää lähiviikkoina.


Pääsiäisen päivystyskäynnin (syynä se kun Nelli ei syönyt) jälkeen kävimme uudestaan operoimassa neidin suun kuntoon, sieltä löytyi monta hammaspiikkiä jotka varmasti olivat syy neidin kipuiluun.

(Löysimme muuten uuden vakioeläinlääkärin, kun meidän aiempaan paikkaan ei saanut aikaa! Huomattavasti parempaa palvelua, osaavampaa henkilökuntaa kanien suhteen, ja vielä halvemmat hinnatkin. Suosittelen Oululaisille kaninomistajille ihan täydestä sydämestä Oulun seudun eläinlääkärivastaanottoa. Aiemmin kävimme aina Animagissa.)
 
Tämän jälkeen ajattelimme että saadaan taas hetki olla rauhassa, mutta ei niin ei. Nellillä on ollut hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Välillä se on täysin normaali, välillä ei syö vuorokauteen. Kipulääkettä on joutunut antamaan usein.

Yhden 5 tunnin automatkankin neiti joutui kokemaan, vaikka oli ollut edellisen yön ja kyseisen päivän syömättä. (Jos olisi tämän voinut välttää, niin ei Nelliä olisi otettu mukaan. Mutta ei ollut muuta vaihtoehtoa.)
Välillä tyttö on ollut todella heikossa kunnossa, viileä ja voimaton. Mutta aina palannut takaisin elävien kirjoihin. Nellin kunto on ollut hirveää vuoristorataa nyt pari viikkoa. Ja tänäänkään se ei syö... Tämä on yksi syy miksi blogissa on ollut hiljaista. Meillä ei juuri tapahdu mitään. Yritetään vain pitää meidän pupuneitiä voimissaan.

Saa nähdä mitä tapahtuu. En tiedä miksei se syö vieläkään. Aiemmin syynä saattoi olla hammaspiikkien, tai niiden poistamisen seurauksena tulleet haavaumat suussa, jotka aiheuttivat kipua. Mutta nyt operaatiosta on jo jonkin aikaa, ja enää en keksi syitä sille miksi se on niin huonona. Ehkä kaikkia piikkejä ei saatu pois?

Jokatapauksessa, päivitän blogiin heti kun jotain muutosta tilanteeseen tapahtuu. Sillä aikaa vain toivotaan parasta <3 br="">

4 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, vieläkin kivut riivaa. Voi kun nää rakkaat lemmikit osais puhua ja kertoa mikä mättää. Tsemppiä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli nukkui pois eilen illalla :( Rauhallisesti siskoni sylissä. Ei enää kipuja <3

   Poista
 2. Syvimmät osanotot! :( Nellin on nyt hyvä olla. </3

  VastaaPoista