maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tervetuloa Tiana!


Meille muuttaa siis ensi kuun alussa pienirex tyttönen!
Hälle keksimme jo siskon kanssa nimenkin, Tiana. Disneyn kauniin tummaihoisen prinsessan mukaan, elokuvasta Prinsessa & Sammakko.

Kuvan oikeudet kuuluvat kasvattajalle.
 
Pieni neiti on väriltään musta otter viittakuvio, ja muuttaa meille ensi kuun alussa, kun käymme poikaystävän kanssa Helsingin reissun yhteydessä hänet hakemassa! ♥ En malta odottaa.

Nellin kuoleman jälkeen Aapo on jo palannut samanlaiseksi, kuin ennen Nellin meille saapumista. Se on arka ja käyttäytyy melko ärhäkästi. Nelli aikoinaan tasoitti Aapon luonnetta, ja teki siitä paljon paljon rohkeamman jänösen. Aaponkin kannalta siis tämä päätös tehtiin, kyllä kani voi paremmin kun sillä on kaveri.  

Ja me tarvitsemme apua! 
Tianalta puuttuu vielä virallinen nimi. Kasvattaja antoi vapaat kädet keksiä se itse, ainoa kriteeri on, että aihe on Harry Potter! Jos jollain on kivaa ehdotusta neidille, niin saa ehdottomasti kertoa :) 

6 kommenttia:

 1. Eikä mikä ihana pupunen! Ihanaa että Aapo saa näinkin pian kämppiksen. Onnea uudesta kaverista!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos!! ♥ päädyin näin pikaiseen päätökseen, kun harvemmin täältä oulusta käyn helsingin suunnilla (ja pienirex kasvattajia ei ole pohjoisessa), mutta ensi kuun alussa olen menossa ja näppärästi saan samalla haettua unelmien rotuisen pupusen! :')

   Poista
 2. Pakko kysyä että mistä uusi pikkuinen on muuttamassa? Satuin varaamaan nimittäin ihtelleni samannäköisen poikasen Raahesta jolla myös luovutus tämän kuun lopussa.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onpa hassua :'D meidän neiti on kuitenkin kotoisin Turun läheltä!

   Poista