keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Tianan ensimmäiset päivät meilläMiten olemme edistyneet Tianan kanssa hänen kolmena ensimmäisenä päivänään meillä:

- Tiana antaa jo silittää, ja nauttiikin siitä hampaita narskutellen. (Aiemmat kanit, etenkään Aapo, ei antanut silittää vielä kuukaudenkaan jälkeen)

- Hän on ollut niin rohkean oloinen tyttö, että olen jo päästänyt hänet tutkimaan huonetta häkin ulkopuolella.


- Tiana on vetänyt hirmuista rallia ja iloloikkia ympäriinsä.

- Se karkasi kerran häkistä. Loikkasi kompparin yli meidän kanihäkkinä toimivan kevytmetallihäkin päälle ja sieltä sisko sen poimi talteen. Tiesin jo ensimmäisenä päivänä että tästä kanista tulee melkoinen kiusankappale :D Ihanaa seurailla sen hölmöilyjä!

- Tiana on ollut muutaman kerran sylissä. Varovasti olen seurannut sen reaktiota syliin nostamiseen, ja ihan hyvin se suhtautuu. Sylissä ei pelota, mutta ei se myöskään viihdy ja rimpuilee kun lähestyy lattiaa. Meillä on vielä paaaaaljon aikaa treenailla, aluksi haluan voittaa hänen luottamuksen kuitenkin ♥

- Tiana antoi tänään ensimmäistä kertaa pusun kun makoilin sen seurana lattialla! ja heittäytyi kyljelleen makoilemaan kylkeeni kiinni.

Tiana on äärimmäisen utelias ja menevä kani, ja myös todella rohkea näin nuoreksi! :) Sitten kun saan hänet asumaan Aapon kanssa, niin toivottavasti Tiana rohkaisee myös sitä hieman.
2 kommenttia: