tiistai 3. toukokuuta 2016

Valmistautumista uutta pupua varten

Tianan haku lähestyy jo, joten laitoin tytölle tänään häkin valmiiksi! En vain millään malta odottaa, joten tein nyt jo ajoissa tämän ainoan asian minkä voin.
Perjantaina ajamme poikaystävän kanssa Helsinkiin, lauantaina on Mumford & Sonsin keikka! Ja sunnuntaina ajelemme Turun kautta takaisin kotiin, josta haemme meidän Tiitun samalla reissulla ♥
Olen vähän aikaa etsiskellyt Tianalle omaa sammakko-pehmolelua. Meillä on jokaisella pupulla olleet omat pehmolelut. Nellillä hassua materiaalia oleva koirille tarkoitettu, Aapolla samanlainen eri eläimenä + Ikean pehmoporkkana.
Mistään ei oikein löytynyt hyvää sammakkoa, joten kun poikaystäväni oli suuntaamassa Haaparantaan pyysin tuomaan Ikeasta tuollaisen. Ainoa että en tiennyt tuon lelun olevan käännettävä, sen voi kääntää nurinkurin ja silloin se onkin prinssi :D Heh. No ei se haittaa.
Miksi sammakko? Koska Tianan nimihän tulee Prinsessa &  Sammakko- elokuvan prinsessalta. Joten mielestäni oli hauskaa hankkia hänelle oma sammakko.

Tianan valmis vauva-aitaus. En halua laittaa häntä heti Aapon isoon häkkiin, koska sen alareunassa on isommat välit kaltereissa, joista pieni pupu saa työnnettyä päänsä läpi. Ja häkissä on myös hirveän paljon piilopaikkoja, ja pelkään että tyttö ei kesyyntyisi kunnolla kun se voisi aina vetäytyä kauimpaan nurkkaan. Sen sijaan, että tottuisi siihen että häärin hänen ympärillään :) Häkkiin aion vielä käydä jostain kaupasta hakemassa pahvilaatikon tasoksi/toiseksi pesämökiksi.

Boksikin on jo valmiina. Alareunaan laitoin pahvista tuollaisen jutun etteivät heinät yms. lentele sieltä pois. En tajunnut tuota pahvia leikatessa pizzalaatikosta että siihen tuli juurikin vain tuollainen hauska pizzakuva, aioin laittaa sen alunperin pahvinen puoli ulospäin mutta tuo olikin todella hauskan näköinen! :D4 kommenttia:

 1. Iikk en pysty odottamaan enää :3 ja muista sitten paljon postauksia pupuista jatkossakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih en mäkäään ♥ enää muutama päivä!!
   Ja sen voin luvata että pupuista tulee ilmestymään paljon juttua. Nyt kun uusi kani tulee niin on paljon kirjoitettavaa Aapon ja Tianan toisiinsa totuttamisesta ja muutenkin kaikenmaailman pupuvauvva jutuista :3

   Poista