maanantai 13. kesäkuuta 2016

Aapon & Tianan neljäs tapaaminen


Videolla tunnelmia Aapon ja Tianan neljännestä tapaamisesta. Haluan tutustuttaa kaneja ihan rauhassa toisiinsa ilman minkäänlaista kiirettä.

Tiana on jo täysin sopeutunut ihmisiin ja nauttii hirmuisesti hellyydestä. Ainoa ongelmakohta meillä on käsittely, ja esim. selällään kynsienleikkuuta varten neiti ei haluaisi pysyä hetkeäkään. Kynnet on kerran kuitenkin jo saatu leikattua, joten ei sekään meidän elämää kaatava ongelma ole.

Seuraava askel kanien tutustuttamisessa on todennäköisesti viedä heidät ei-kenenkään-maalle kylppäriin ja ensin katsoa heidän reaktioitaan toisiaan kohtaan taas aidan läpi, ja ehkä äitin avustuksella sitten päästää ne vahtivien silmien alle olemaan vapaana yhdessä.

Pelottaa hieman, koska tiedän miten agressiivinen Aapo saattaa toisinaan olla muita kaneja kohtaan. Tähän mennessä Aapo ei onneksi ole osoittanut mitään pahempaa kuin alueensa merkkaamista, ei ole yrittänyt kertaakaan edes purra Tianaa! Aikoinaan kun Nelliä ja Aapoa tutustutimme 5 vuotta sitten, Aapo puri Nellille korvaankin ikävän jäljen josta jäi Nellille ikuinen patti korvaan.


2 kommenttia:

  1. Katselin tuossa, että Aapohan näköjään on jo hiukan vanhempi kaniherra. Toivottavasti hällä on vielä vuosia edessäänkin. :) Meilläkin on kanit samaa ikäluokkaa, ensimmäinen oma kanini eli 9-vuotiaaksi.

    VastaaPoista
  2. Hih joo, onhan hän tosiaan 6 jo! :) Toivottavasti tämä meidänkin herra eläisi vielä vähintäänkin 9-vuotiaaksi, leijonanharjakset taitavat onneksi olla aika pitkäikäinen rotu.

    VastaaPoista