sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kesäkivaa

Kanit ovat päässeet nyt lämpimillä keleillä vuorotellen ulkoilemaan, lähes joka päivä. Tosin Tiana hieman useammin, sille kun ulkoilu on paljon mieluisampaa puuhaa kuin Aapolle. Tiana on alkanut kaivuriksikin ja melkein on jo saanut kaivettua tiensä ulos.
Aapo ei jostain syystä ole koskaan ollut kovin innokas ulkoilija, sitä pelottaa kovasti kaikki äänet ja hajut ja vain harvoin se innostuu loikkimaan ympäriinsä ja syömään herkkuja maasta. Vain meidän tytöt Nelli ja nyt Tiana ovat olleet rämäpäitä jotka rakastavat vetää rallia ja kaivaa kuoppia pihalla.
Tianan projekti. Kuoppa alkaa olla jo niin iso ettei tyttöä näy ollenkaan kun se on ihan perällä. (Kuvan ottamisen jälkeen Tiana ehti kaivaa tunnelinsa lähes 2 metriseksi, ja se täytyi peittää kun hän lähestyi maan alla jo talon perustuksia.)
 Meidän pikkuinen pihaorava joka on välillä tullut ihan kosketusetäisyydellekin. Ja silloin tällöin nukkuu meidän mansikkamaalla harson päällä.

Itse olen useamman kerran käynyt poikaystävän kanssa paistamassa (tofu)makkaraa nuotiolla. Kuvat ovat parin päivän takaa yhdeltä illalta kun eräällä hiekkamontulla oli todella kaunis iltakuutamo sekä höyryä nousi vedestä, johon heijastui kaunis taivas.

2 kommenttia: