torstai 14. heinäkuuta 2016

Mitä on meneillään?

Viime postauksesta on kulunut jo melkoisen paljon aikaa. Monenlaista on tapahtunut sillä aikaa.


- Sain tietää, että pääsen kouluun syksyllä! Se oli ihan valtava yllätys, jännityksellä poikaystävä puhelimen toisessa päässä uskalsin katsoa mitä opintopolussa lukee, ja itkuhan siinä tuli kun tulos oli että mut on hyväksytty! Musta tulee agrologi.
Kyse ei ollut vain koulupaikasta, vaan mahdollisuudesta päästä elämässä eteenpäin. Ilman koulupaikkaa ei olisi ollut mahdollista etsiä omaa asuntoa, ja tiedossa olisi ollut vain seuraava välivuosi epätoivoisesti sopivaa työpaikkaa etsiessä.


- Ja tällä viikolla olin myös niinkin onnekas, että onnistuin varaamaan itselleni ja tulevalle "avomiehelle" (kylläpä tuntuu hassulta käyttää tuota sanaa heh) ensimmäisen oman asuntomme!
1.11. koittaa muutto opiskelija-asuntoon. Se on kaksio, joka on juuri nyt remontissa, ja valmistuu marraskuussa. Se on kerrostalon alakerrassa, ja on toinen kahdesta ainoasta asunnosta koko taloyhtiössä jossa on oma ulko-ovi!!! (kolme huutomerkkiä korostamaan sitä kuinka hemmetin mahtavaa on saada asua kerrostalossa, mutta omistaa oma ulko-ovi SEKÄ pääsy myös sisäkautta talon käytävälle).
Ihan mahtavaa päästä muuttamaan juuri remontoituun asuntoon!  Ihan innoissaan selailen nettikauppoja ja etsin sisustusjuttuja ensimmäiseen omaan kotiin.

Inspiraatiota ja mahdollisia ostoksia tulevaan kämppään.
- Tianan ja Aapon totuttaminen on vieläkin meneillään. Muutama päivä sitten annoimme heidän ensimmäistä kertaa tehdä tuttavuutta ilman aitoja välissä. Ensimmäinen tapaaminen meni melko hyvin, ensin Aapo tuttuun tapaansa alisti Tianaa kovasti ja yritti näyttää sille kaapin paikan. Tianahan ei siihen tyytynyt, vaan hetken päästä sekin oli Aapossa kiinni ja he pyörivät ympyrää lattialla..
Kissojen kiipeilypuu ei tarkoita että kissaa olisi tulossa taloon, vaan haluan sellaisen tyydyttämään meidän nuorimman pupusen halua kiipeillä ja päästä korkeille paikoille heh.

Toisessa tapaamisessa sama meno jatkui, mutta Aapo myös kävi vähän liian ärhäkkäästi hampailla kiinni Tianan selkään jatkuvasti ja repi siltä isoja tuppoja karvaa. Muuten antaisin ihan rohkeasti heidän selvittää välinsä kahden kesken, mutta ongelma on Aapon tapa purra toista kania yrittäessään näyttää kuka on pomo. Tänä yönä laitan kanit kahteen vierekkäiseen häkkiin yöksi, jotta he saavat olla lähekkäin ja tehdä tuttavuutta turvallisesti. Sitten taas jatketaan tapaamisia ja katsotaan miten menee!
Saa ehdottomasti antaa vinkkejä kanien tutustuttamiseen, etenkin miten toimia hieman agressiivisemman kanin kohdalla..

Hoitokanien pikku nakkeja

- Talvella kunhan Tiitu on sopivan ikäinen, olisi tavoitteena päästä kokemaan ensimmäinen oma kanipoikue. Vielä asiat eivät ole edenneet sen suhteen ihan mitenkään, mutta jos kaikki menee putkeen niin pääsen kokemaan ja näkemään elämää kanivauvojen kanssa alusta asti ♥

Hoitopalleroita

6 kommenttia:

 1. Voi eii kuinka ihanaa ;D Mahtuuhan kanitkin sinne? Sitten sillon muuttoblogia, ja asuntoesittelyä jaja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ;) ei oo kyllä kotia ilman kaneja! <3 ja iiihan varmasti on tulossa kaikenlaista postausta sitten!

   Poista
 2. Hei onko sulla jo isäehdokas tiitun poikasille, ja onko tarkoitus teettää ihan puhdas pienrex -poikue? :-) Itellä ois risteytysuros, jolle oon kovasti koittanut etsiä tyttökaveria, koska jälkeläisiä tuolle haluan vielä saada!

  http://kuikutus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä :) Ja tarkoitus on ihan puhtaita rexejä teettää :/ Muuten olisi toki voinut sinun kanisi olla yksi isäehdokas! (Tosi kiva blogi sulla btw!)

   Poista
  2. voi vitsi, mutta täytyy seurata täällä tarkasti jos pienistä sitten joku kaipaa kotia! Kiitos paljon (pitäisi muistaa päivitellä vaan..) ja samoin!

   Poista
  3. Joo seuraile tilannetta, siellä olisi varmasti hyvä koti yhdelle pikkuiselle :) varmaan siinä marras-joulukuun aikoihin alkaa poikasasia olla ajankohtainen! :')

   Poista