sunnuntai 14. elokuuta 2016

Tianan ensimmäinen näyttely (Liminka, 13.8.16)

Käytiin eilen poikaystävän ja Tianan kanssa pikkuisen ensimmäisessä näyttelyssä. Pelotti vähän miten hän suhtautuu vieraan ihmisen käsittelyyn, kun nostaminen ja Tianan tutkiminen ovat sellaisia asioita mistä hän ei yhtään pidä ja välillä rimpuilee todella kovasti pois sylistä.
En kerennyt nähdä Tianan arvostelua, kun se olikin yllättävän pian ohi. Mutta arvostelussa luki, että "kiltti käsitellä", mikä yllätti melko suuresti heh. Vielä pitää kuitenkin sitä meidän treenata kotona, että kynsien leikkuu yms. olisi helpompaa.

Muuten Tiana on maailman lempein, kiltein ja rohkein kani jonka olen tavannut (ja etenkään omistanut!). Näyttelyn jälkeen menimme huvin vuoksi käymään Tianan kanssa poikaystävän kotona, ja hetken epäröinnin ja muutaman kuljetusboxin suojiin palaamisen jälkeen Tiana oli jo kuin kotonaan. Tutki huonetta ympäriinsä ja ei näyttänyt minkäänlaisia merkkejä ujoudesta tai pelkäämisestä. Oon kyllä niin ylpeä tuosta pikkuisesta. 

Uudet ihmisetkään eivät sitä jännitä melkein ollenkaan, poikaystävän äiti toi sille porkkanaa ja Tiana istahti hänen jalalleen sitä syömään niin kuin kyseessä olisi ollut joku ennestään tuttu. On se vaan melkoinen rakkauspakkaus ♥ maailman ihanin tyttönen.


Tianan arvostelu:

Niin ja saaliiksi näyttelystä saatiin tällä kertaa vain kunniamaininta, persoonallisesta luonteesta. Ja sen voin kyllä luvata pitävän paikkaansa. Ja tällainen palkinto kertoo kanista lemmikkinä paljon enemmän kuin tuhat mainintaa sen kauniista ulkomuodosta. Rakas hassu rexini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti