perjantai 25. marraskuuta 2016

Poikaspäiväkirja: päivä 1

Synnytystä edeltävä päivä, melkoinen massu.
Tiana synnytti poikaset eilen kahdeksan aikaan ihan huomaamatta, ihmettelin kun se käyttäytyi hieman oudosti ja ajattelin että se valmistautuu synnyttämään. Mietin sitten että ehkä pitäisi tarkistaa pesä kuitenkin, ja kun Tiana ei vähään aikaan ollut pesän lähellä ollut niin kurkkasin sinne ja siellähän syvällä karvoissa möyrikin kuusi pientä nakkia ♥

Kaikki mitä pelkäsin, että tapahtuu oli onneksi turhaa, koska kaikki menikin niin hyvin kuin vain voi mennä. Pesä oli täysin siisti ja niin neiti itsekin. Yhtään kuollutta poikasta ei myöskään onneksi ollut.
Tarkistin poikaset vielä tarkemmin uudestaan yksitellen, että sain pois mielestä sen huolen että sinne olisi joku kuollut jäänyt. Samalla sain laskettua naperot varmasti ja niitä on tosiaan kuusi kappaletta. Siskon ja mun alkuperäinen veikkaus oli 7, joten melko lähelle osui. Pesässä möyrii kolme mustaa ja kolme pinkkiä nakkia.

Tiana on ottanut kyllä niin chillisti kuin vaan mahdollista, ennen synnytystä se vaan veteli iloloikkaa ja sama jatkui heti sen jälkeen.

Jos joku viisaampi tätä lukee, niin mitä nuo pinkit perhosen näköiset vauvat voi olla? Tiana on musta otter viittakuvio, ja uros oli musta joka kantaa sinistä ja suku on pelkkää mustaa. Periaatteessa poikaset voivat olla siis vain mustia, mustia otter, mustia vk, mustia otter vk, tai 25% todennäköisyydellä sinisiä/sinisiä samoilla kuvioilla?

En kyllä jaksais yhtään odottaa että tyypit kasvaa ja näkisi minkä värisiä he ovat, ja tietenkin ihan mahtavaa sitten kun pääsee sylittelemään ja kattomaan pikkuisten touhuja ♥

2 kommenttia: