maanantai 28. marraskuuta 2016

Poikaspäiväkirja: päivä 4

Nyt tulee hirveä kuvapläjäys, mutta onhan nuo nyt vaan söpöjä. Hitto että osaa olla vaikeaa kuvata tuommoisia pieniä heiluvia nakkeja, mut muokkauksella sain tuollaisen satsin kuvia pelastettua. Ei auta lisäsalama eikä muut kun pienet vaan heiluu :D

Heillä on nyt neljän päivän iässä kasvanut sametinpehmeä pieni karva, väritkin alkaa näkyä jo paremmin. Vieläkin elättelen toivoa että tuo keskimmäinen vähiten kuviollinen pinkki nakki olisi sininen, mutta kai se täytyy luovuttaa ja myöntää itelleni että sekin on musta.
 Jospa sen verran uskallan toivoa, että yksi pinkki nakki olisi tyttö kuitenkin. Siihen on sentään 50% mahdollisuus. Nyt alkaa poikasissa näkyä kokoeroa, juurikin tuo vaalein pinkki on kaikista pienin. Ei sekään onneksi mitenkään huolestuttavan pieni ruipelo, mutta selkeästi on jäänyt muiden jalkoihin nisälle kiiruhtaessaan.

On muuten hauska kun kaivaa karvat pesän päältä pois ja laittaa käden sinne, niin kaikki pienet alkavat pomppimaan ja kiipeilemään kättä kohti, kun luulevat että Tiana on tulossa imettämään :D niin suloista.
Eilen tosin ei ollut niin suloista, kun katsoin tarkemmin yhtä mustaa vauvaa ja hän päätti pissata kädelle. Laitoin tyypin takaisin pesään, ja sitten toinen penska puri mua? Ja se jopa sattui, vaikka niiden hampaatkin on vielä noin pikkuiset :D


6 kommenttia:

 1. Voi että kun ihania ♥ Poikas innostus vain kasvaa, kun näitä postauksia lukee :)

  VastaaPoista
 2. en kestä <3 Onneks mulle on tulossa vauvoja keväällä (eilen hain rex tyttösen kasvattajalta kotiin) enkä millään malttais odottaa! ihania pieniä siellä, lisää kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! :) en malta olla kuvaamatta pienokaisia joka päivä, joten kuvia on tulossa heh! :D

   Poista
 3. Ihanii palleroita, ja kaikista tulee varmasti helmejä:) mukava jäädä seuraamaan poikasten kasvua :)

  VastaaPoista