keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Vuosi pähkinänkuoressa (1/2)

Blogin kanssa oon viettänyt täyttä hiljaiseloa melkein viimeisen vuoden. Syynä oman elämän valtavat muutokset, se ettei juuri aihetta kirjoittaa ole ollut, ja no yksinkertaisesti mielenkiinto ja voimat ei ole riittäneet tänne asti.

Meillä on kuitenkin loppuunsa ollut aika hektinen vuosi, kaikenmoista on meidän taloudessa tapahtunut ja muuttunut. Jospa kertoisin hieman siis, mitä tällä puolen ruutua on ollut meneillään viime vuoden aikana.

Maaliskuu 2017

Tianan poikueesta jokainen pikkuinen oli saatu omiin koteihin, juuri sopivasti ennen kuin muutimme Tianan ja kotiin jääneen Mantan kanssa uuteen asuntoon kolmistaan.

Samalla valmistui pupujen uusi upea lukaali, jonka isäni niille rakensi.


Huhti-Toukokuu 2017 

Huhtikuussa Tiana kävi sterilisaatiossa, ja toipuminen sujui oikein hyvin. Eleltiin ihan perus hiljaiseloa vaan pupujen kanssa. Vappuna ystäväni Jaana tuli käymään Kajaanista Oulussa. Häneen tutustuin alkuvuodesta pupujen kautta, ja sen jälkeen ollaankin nähty usein. Jaanan ja hänen pupujen eloa voi seurailla ig:ssä @fathersfault


 Kesä 2017

Kesä menikin mulla sitten erittäin vauhdikkaasti. En juuri kotona kerennyt olla. Reissasin monta kertaa Pirkanmaalla mummolassa, Kajaanissa Jaanan luona ja siellä vietinkin Tianan kanssa yhdellä kertaa kokonaisen viikon kesästä nauttien ja Jaanan viiräisiä hoidellen. Reissattiin Lappeenrannassa asti myös, nukuttiin pikkuisessa Nissan Micrassa huoltsikan pihassa haha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti