torstai 28. kesäkuuta 2018

C-poikue

C-poikue syntyi 12.6.2018. Pesästä löytyy neljä terhakkaa pienirexin alkua. Väreissä musta otter perhonen, 2x musta perhonen ja yksi musta viittakuvio. Jos olet kiinnostunut, laita ihmeessä viestiä silja.m@hotmail.fi ja kerro lisää itsestäsi, millaiseen kotiin kani olisi tulossa, kanikokemuksestasi yms. En myy poikasia häkkikaniksi, ja toivon uudelta kodilta joko kokemusta kaneista, tai että aiheeseen on todella perehdytty etukäteen. Kanit ovat lemmikkeinä yllättävän haastavia eläimiä, ja niillä on paljon lajinomaisia tarpeita joista täytyy olla tietoinen etukäteen. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron lisää poikasista. :)

Pienirex rotuna ei ole ehkä kanimaailman helpoimmasta päästä, nämä viikarit keksivät jos jonkinlaista viihdykettä itselleen jos niille ei tarjoa tarpeeksi liikuntaa ja virikkeellistä ympäristöä. Rotu on erittäin aktiivinen, touhukas, seurallinen, ahne, mutta myös lempeä ja erittäin älykäs. Omatkin kanini osaavat kaikenlaisia temppuja. Pienirexistä on potentiaalia vaikka mihin. Etenkin nuoren pienirexin kanssa saatat alkaa miettimään, jos ostit sittenkin apinan tai koiran kanin sijasta. Nämä kiipeilevät niin sohvan selkänojalla kuin kissan kiipeilypuussa. Ja ovat aina aina menossa mukana, etenkin jääkaapilla.

Sylikaneja pienirexit harvoin ovat, mutta nauttivat suuresti silityksistä ja ihmisten seurasta. 

Poikaset ovat luovutusiässä elokuun alussa. Poikaset luovutetaan paljon käsiteltyinä, tottuneina koiraan (pieni Venäjänbolonkani on ottanut poikasten varamamman roolin, hoivaa ja huolehtii suurella hellyydellä), kaikenlaisiin kodin ääniin, sekä vieraisiin ihmisiin, tatuoituina molempiin korviin, virallisten SKY:n papereiden, tutun ruuan, sekä loppuiän kasvattajan tuen kera :)

Poikaset ovat hoidettu rakkaudella luovutusikään asti, ja toivoisinkin kodilta että ne pääsevät perheenjäseniksi eikä huoneen nurkkaan häkkiin kököttämään, tai pihan perälle jossa niitä käydään kerran päivässä katsomasssa.
 
Olen tukena kaikissa kysymyksissä mitä mieleen tulee, ja tarvittaessa voin mielelläni ottaa kasvattejani hoitoon jos sille on tarvetta. Haluaisin myös kuulla miten kasvateillani menee uusissa kodeissaan, ja kuviakin on aina ihana nähdä :)

Hinta 80€, josta otan varausmaksun 20€ välttääkseni hupivarailut. 
Poikaset ovat luovutusiässä 7.8.2018 alkaen. 
Yht. otot silja.m@hotmail.fi

Musta otter perhonen, naaras

Musta viittakuvio, naaras

Musta perhonen, uros (VARATTU)

Musta perhonen, uros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti